За текущата ситуация на Земята

АЗ СЪМ Гаутама Будда, спешно дошъл при вас днес, за да дам важно послание, което се отнася за текущата ситуация на планетата Земя.

Както винаги онези от вас, които четат нашите послания, са хората с най-голяма готовност за конкретни действия. Затова аз идвам при вас в този ден, за да изясня ситуацията и да се обърна към вас за помощ. Вашата родна планета се нуждае от помощта ви сега. Не от помощта, която оказвате с ежедневните си молитви, а от помощ, в която трябва да участвате вие всички. Защото ситуацията е много напрегната и поредица от земетресения може да стане причина за големи разрушения и да доведе до много човешки жертви. Затова аз идвам като Владика, който е отговорен за положението на Земята и за баланса на енергиите на планетата Земя.

Никой друг Владика не може да се обърне към вас в тази ситуация.

Аз ви моля за помощ, която можете да окажете всички вие, които четете това мое послание.

В момента, в който прочетете моя призив за помощ, без да се бавите произнесете в сърцето си или на глас следния призив:

„О, Земя, аз зная, че ти е тежко, аз зная, че ти се нуждаеш от моята помощ в този ден. Аз моля моето Висше Аз, в името на АЗ СЪМ ТОВА КОЕТО АЗ СЪМ, да отдаде Божествената енергия, която постъпва в моя храм днес, за стабилизиране на положението на Земята”.

Хилядите от вас, които са готови на подобна жертва, ще могат мигновено да изменят ситуацията на планетата Земя.

Аз ви препоръчвам да отправяте този призив в момент на всякакви катаклизми и стихийни бедствия, свързани с планетата Земя.

А сега бих искал, използвайки случая, да дам още малко информация, която се отнася за затъмнението на 19 март 2007 г., слънчевото затъмнение. Слънцето символизира Божествения разум и всяко слънчево затъмнение, когато то се случва, се явява допълнително натоварване за вашите фини тела. Когато има слънчево затъмнение, аз ви препоръчвам няколко дни преди него и няколко дни след него, да се наблюдавате внимателно и внимателно да подреждате деня си. Почивайте повече и спете повече. И, разбира се, старайте се да бъдете в хармония.

Несъвършените енергии, които присъстват във вашите низши тела, ще се активират и може да се намирате в не съвсем комфортни състояния. За някои това ще е безпричинна раздразнителност, дисхармония, а други просто могат да изпаднат в депресия или да извършат неконтролирани постъпки. Особено опасни са слънчевите затъмнения за психически неуравновесените хора и за хората, които страдат от психически заболявания. Затова се погрижете за душевния комфорт на вашите близки роднини. Постарайте се да ги опазите от всякакви отрицателни и негативни състояния.

Ще бъде много полезно да се правят медитации и молитвени практики, насочени към хармония, покой, Любов.

Аз дойдох, за да ви предупредя за неблагоприятното течение на енергиите на повърхността на Земята. Аз дойдох да ви уверя, че всичко е по вашите сили и вие можете да хармонизирате ситуацията на планетата със свои собствени сили, дори без да прибягвате до помощта на Възнесените Същества.

Необходимо е само да си представите, че дарената ви от Бог енергия може по ваше желание да бъде насочена към хармонизиране на ситуацията на планетата и за предотвратяване на всякакви стихийни бедствия.

Стихията не е сляпа. Стихията излиза от равновесно състояние под въздействието на вашите мисли и чувства, ако те не са хармонични. Точно по същия начин стихията може да влезе в равновесно състояние, ако полагате усилия да хармонизирате себе си и хората около вас.

Следете вашите мисли и чувства да остават в спокойно, равновесно състояние не само през днешния ден, но и, като минимум, до края на този месец.

Ние зорко следим ситуацията на планетата и оказваме цялата необходима помощ. Но днес аз дойдох да се обърна към вас за помощ, за да почувствате нашето рамо редом с вас и за да можем да се опираме на вас в ситуациите, когато планетата е застрашена от катаклизъм.

Аз се радвам, че днешната наша среща се състоя и че успях да доведа до вашето външно съзнание толкова важна и необходима информация.

АЗ СЪМ Гаутама Будда, с Любов и надежда във вас.