Ще влезем достойно в Новата Епоха

АЗ СЪМ Сен Жермен!

АЗ СЪМ отново дойдох при вас, дами и господа!

Целта на моето днешно идване е да утвърдя нашите съвместни постижения!

Да, възлюбени, като Йерарх на Новата Епоха аз с удовлетворение констатирам факта, че успяхме със съвместни усилия да преместим цялата грамада на физическия свят в точката, от която е невъзможно връщането към енергиите на миналото!

Това стана буквално преди няколко дни.

По времето, когато човечеството очакваше поредния край на света, ние извършихме огромна работа по прехода към по-високо ниво на енергиите на физическата октава на планетата Земя.

И сега е невъзможно да не се забележи как промените във физическия план се проявяват все по-явно и по-явно.

Точката на необратимост е премината!

Какво означава това за човечеството? Това означава, възлюбени, че не ви застрашава връщане към енергиите, които се изчерпаха по време на предходната епоха.

Вече не ви заплашва онзи кошмар, който преживя човечеството за изминалите 2000 години.

Новата Епоха встъпи в своите права!

И аз, като неин Йерарх, искам да ви уверя, че човечеството като цяло е готово да осъществи прехода в Новата Епоха чрез промяна на своето съзнание.

Вие недоумявате, защото изглежда, че нищо не се е случило и наоколо всичко е както преди. Това не е така, възлюбени. И смея да ви уверя – а много от вас и сами вече разбраха, че се извърши глобална промяна на енергиите на планетата Земя.

Разбира се, някои от вас не са готови да приемат новите енергии. Мнозина се опитват да се върнат в миналото, където им беше уютно и комфортно.

Но, възлюбени, толкова ли ви беше добре? И не е ли вашата носталгия по миналото просто страх от бъдещето?

Смелостта е качеството, което ви е необходимо!

Радостта трябва да бъде винаги с вас!

Вашето същество трябва да бъде отворено за промените. Нима не ви е интересно да разберете какво ви е приготвила Новата Епоха?

В Новата Епоха няма да има място за такива егоистични прояви като нетърпимостта, порока, омразата, неприязънта.

За Новата Епоха ще бъдат характерни толерантността, свободата и независимостта. Независимостта от външните обстоятелства.

Вие ще можете по-свободно и решително да проявявате своята Божествена природа. Но всичко, което противоречи на Божествения Закон, ще среща по своя път все по-големи и по-големи трудности.

И ако сте привързани към миналото, ако сте свикнали да живеете в страх, ще ви се наложи да се разделите с вашите навици. Незабавно!

Сега ви предстои решително да се замислите над въпроса какво във вас не съответства на изискванията на времето.

Егоизмът във всичките му проявления ще бъде пометен от колективизма, от колективната отговорност за съдбата на света и родната планета.

Страхът, в каквото и да се изразява той, е необходимо да бъде заменен с увереност в утрешния ден и свобода от външните обстоятелства.

Какво може да застане на пътя ви, когато сте неразделно свързани с Бога и Владиците, когато Божественият Закон ръководи живота ви?

Вие с лекота ще преодолеете всякакви трудности и всякакви препятствия. И онези динозаври от вчерашния начин на живот, които се опитват да се вкопчат в миналото, ще бъдат принудени да напуснат световната сцена. Нови хора, чийто мироглед съответства на Новата епоха, ще дойдат на смяна на старото поколение ръководители. И в управлението на света много скоро ще се случат онези промени и размествания, които ще дадат възможност да се прокарат Божествените принципи на ръководство в управлението на все повече и повече страни.

Вие знаете, че по време на моето последно въплъщение като граф Сен Жермен аз се специализирах точно в това, да регулирам по оптимален начин политическата ситуация в света и специално в Европа.

Като че ли моите усилия не донесоха голяма полза, но Възнесените Същества придобиха огромен опит, с помощта на който са готови да извършат сегашните промени. Няма да ви бъдат дадени всички тънкости на извършващите се промени. Само с всяка изминала година ще усещате все по-голямо и по-голямо проникване на Божествените принципи в живота си и в живота на цялата планета.

Разбира се, старото ще се съпротивлява. Но тези жалки напъни вече не са страшни за основната част на човешкото общество, която все по-уверено и по-уверено ще гледа в утрешния ден!

Жалко, че нашите наставления и ръководство не са достъпни за по-голямата част от населението на планетата Земя. Обаче за Новата Епоха ще бъде характерно мигновеното разпространяване на всичко позитивно, което ще се случва в най-различни кътчета на земното кълбо, в умовете на най-добрите представители на човечеството.

Всичко напредничаво ще започне да се разпространява веднага по цялата територия на земното кълбо не само благодарение на интернет.

Нещо подобно на интернет, само че на финия план на планетата Земя, започва да действа сега!

Това е глобална мрежа за позитивно мислене. Това е глобална мрежа, в която само Божествените принципи и методи ще се разпространяват със скоростта на светлината по цялото земно кълбо.

Вие можете да се включите към тази глобална мрежа незабавно. Сега ще ви дам достъпа до нея.

Думата за вход в мрежата е: Нова Епоха

Паролата за включване е: Ново Съзнание.

Веднага щом попълните вътре в своето същество необходимите данни за вход в глобалната мрежа, ще можете да се възползвате от всички нейни предимства.

Вашето съзнание, вашето Божествено съзнание, на фино ниво ще влезе във взаимодействие със също такива съзнания, устремени към Бога и предани на Владиците. И умножено по броя на участниците в тази нова глобална мрежа, новото съзнание все по-успешно и по-успешно ще започне своето разпространение по планетата Земя.

Аз съм с вас!

Ние сме заедно!

Ще влезем достойно в Новата Епоха!

Напред!


АЗ СЪМ Сен Жермен!

 


 

Слушайте аудио запис на диктовката. Текста чете Т.Н. Микушина.
(на руски)