Пожелавам ви да се научите да запазвате своето съзнание на онова ниво, където присъстват само Любов, Радост, Покой и Хармония

АЗ СЪМ Хелиос. Дойдох в този ден и Радостта ме преизпълва! И искам да споделя с вас тази Радост! Защото всичко, което се случва сега на Земята, е само един досаден епизод. И всичко ще мине.

Аз съм пратеник на Кармичното Ръководство, което все още заседава. И този път на мен се падна честта да ви съобщя, че се намериха на Земята индивиди, които проявиха необходимия заряд от устременост и саможертва. И това е зафиксирано в писмата до Кармичното Ръководство и в записите на Акаша.

Ние имахме възможност да представим на Великото Централно Слънце тези образци на преданост на Волята на Бога, саможертва и смелост. И това се оказа достатъчно, за да бъде отделена така необходимата за Земята енергия.

Ще ви открия своята малка тайна. През цялото това време, когато траеше заседанието на Кармичното Ръководство, аз по своя собствена инициатива изпращах на Земята лъчи на Любовта. И много от вас, които през кратките зимни дни в северното полукълбо улавяха момента и устремяваха поглед към мен, можеха да почувстват моята Любов. Аз буквално будех вашите душѝ със своята Любов. И се радвам, че и моите усилия не отидоха напразно.

Това е радостно известие, което успя да дойде тъкмо преди края на тази сложна година. Твърде много усилия положиха Владиците през тази година, за да балансират ситуацията на планетата. И радостното е това, че усилията на Възнесените Същества намериха отклик във вашите сърца. В сърцата на малцина, но толкова искрени и предани!

Какво щастие е да се изпитва удовлетворение от добре свършената работа! Радостта ми е безгранична! И ако можех да дам своята Любов, своята Радост, своя Оптимизъм поне на тези, които четат това мое послание, представете си колко по-светла и радостна би станала атмосферата на Земята!

Чудя се на хората, които се опитват да намерят външно веселие в пияна компания или развлечения. Чудя ви се, защото истинската Радост идва от сърцето. Тя е различна. И понякога по външния вид на човека не личи, че е преизпълнен с вътрешна Радост. Но е достатъчно да го погледнете в очите и всичко ще ви стане ясно.

Радостта – това е състояние на съзнанието, което не е привързано към физическия свят. Това е съзнание, в което се отразяват Висшите светове. И дай Боже всички вие да се научите да изпитвате тази тиха Радост, която изпълва със смисъл вашия живот, която ви кара да изправите рамене и не да вървите, а да се носите над земята.

Това е особена Мъдрост, която по най-добрия начин се съчетава с Любовта. Радостта и Любовта. Достатъчно ви е да възпитате в себе си само тези две качества. И ще видите как всичко във вашия живот ще започне да се променя. Погледнете към мен. Не ви ли се иска да ми се усмихнете в отговор?

Винаги, когато ви завладеят тъга или лошо настроение, търсете ме на небето, уловете моя лъч на Любовта, насочен лично към вас, спомнете си това мое послание.

Дайте си дума винаги, когато ви завладяват тежки мисли, съмнения, да си спомняте за мен. Достатъчно е просто да визуализирате огромния, пламтящ слънчев диск в небесносиньото небе. Самата визуализация е способна да промени вашето състояние направо пред очите на хората около вас.

Да, аз съм вълшебник и съм способен да направя чудо.

Всеки от вас също може да се научи да прави такова чудо. Това е специална милост, която може да ви бъде дадена като дар. Това е дарът да разпалвате сърцата на хората. И всички, които се намират във вашето присъствие, ще могат да усетят прилив на сили, енергия, приповдигнато състояние на духа. Молете, за да ви се даде този дар. Тайната на този дар е много проста. Вие ставате проводник на Божествената енергия във вашия свят. И когато чрез своите заслуги получавате този дар, за вашия свят вие ставате подобни на слънцето. Вие давате своята душевна топлина и енергия на всичко около вас, без да ограничавате никого.

Разбира се, за да достигнете такова състояние, е необходимо да посветите много години за издигане на това ниво на съзнанието. Но има по-кратък път, когато можете мигновено да достигнете това състояние и онези от вас, които написаха писма до Кармичното Ръководство и сами пожелаха да се принесат в жертва, за да продължи светът да съществува, вие може да опитате да се издигнете на това ниво на съзнанието. За вас това е лесно.

Много по-трудно е да се задържи достигнатото ниво на съзнание продължително време. И когато преодолявайки себе си, превъзмогвайки своите некачествени състояния и некачествените състояния на обкръжаващите ви хора, ден след ден съхранявате своето съзнание на нивото на безусловната Любов и вътрешната Радост, вие преминавате своите посвещения!

Желая на всички вас през новата година да се научите да запазвате своето съзнание на онова ниво, където присъстват само Любов, Радост, Покой и Хармония. Колкото повече човешки индивиди бъдат способни постоянно да запазват това състояние, толкова по-лесно ще бъде на всички останали. Трудно е на първопроходците. На онези, които вървят след тях, е лесно.


АЗ СЪМ Хелиос!

 


 

Слушайте аудио запис на диктовката. Текста чете Т.Н. Микушина.
(на руски)