Нека в близко бъдеще четенето на моите Розарии бъде най-важната задача във вашия живот

АЗ СЪМ Майка Мария, вашата Майка на Небесата, дошла при вас чрез този Посланик.

Аз съм идвала много пъти чрез много хора, които са въплътени днес на планетата Земя. Възползвам се от тази Божествена милост, която ми е дадена и позволява да се използва енергията, която ми дават хората, когато четат Розариите, за да мога да се проявявам във физическия свят.

Явявам се на мнозина и ще имам тази възможност, докато не секне потокът енергия, изпращан от вашите сърца към моето сърце.

Използвам всяка възможност да застана пред тези, които са готови да ме видят и чуят. Сега идвам чрез Татяна, защото дойде времето да ви дам едно напътствие, което ви е необходимо на този етап.

Вие можете да си ме представите. Стоя пред вас, когато четете тези редове. Стоя пред вас с букет рози в ръцете си. Този букет съм приготвила за вас, мои възлюбени. За вас, които сте устремени и прекарвате толкова часове в четенето на моите Розарии. Не оставяйте тази работа, моля ви, възлюбени мои.

Разбирам колко много са изкушенията и съблазните във вашия свят, които ви се струват по-важни в сравнение с молитвите, които ви моля да ми отправяте ежедневно.

Обаче ако не беше потребността на момента и ако нямаше нужда от вашето Служение, не бих ви обезпокоила.

Възлюбени, няма никакво особено значение какви Розарий четете, дали четете традиционнни католически Розарии или дадени от мен в последно време, чрез много посланици. Разберете, имат значение само устремеността на вашите сърца, чистотата им и желанието да се помогне на целия Живот на тази планета.

Не искам да ви плаша с никакви предстоящи бедствия и катаклизми. Не защото не се предвиждат в близко време. Катаклизмите са неизбежни, доколкото хората както преди не желаят да обърнат своя поглед към Небесата и упорстват в стремежа си да получават все повече и повече удоволствия в този свят.

Затова ни е толкова нужна енергията на вашите молитви. Уверявам всеки, който ежедневно в това трудно време чете моите Розарии, че в радиус от 100 километра от това място, където вършите своето ежедневно Служение, няма да станат никакви катаклизми и бедствия.

Обръщам се специално към жителите на моята любима Русия. Много голямата площ на вашата страна и малката плътност на населението в много райони изисква от вас Служение с удвоени и утроени усилия. На Русия е определена огромна роля в промяната на съзнанието на човечеството, при издигането на това съзнание на по-високо ниво.

Затова моля всеки, който чуе това Послание, да приеме като първостепенна задача на живота си четенето на моите Розарии, независимо чрез кой Посланик са достигнали до вас. Вие трябва да ми давате по един Розарий ежедневно. Моля ви. Умолявам ви, мои възлюбени.

Аз ще дойда лично при всеки от вас, който поеме задължението да чете моите Розарии ежедневно, и ще дам роза от моя букет, като знак на моята Любов към вас

И това не е всичко, мои възлюбени. Моля ви да четете моите Розарии с чувството на най-висшата любов, която можете да изпитвате към вашата планета, към всички живи същества, населяващи тази планета. И ви моля преди да започнете четенето да влезете в своето сърце. Усетете топлината на сърцето си. Помислете за мен. Зная колко ви е тежко да се намирате във въплъщение на Земята в това трудно време. Но спомнете си колко трудно ми беше на мен, когато моят син Иисус бе разпънат пред очите ми. Какво ми беше на мен да гледам неговите страдания?

Възлюбени, обичате ли ме? Можете ли ежедневно само няколко минути преди четенето на Розариите да ми изпращате вашата сърдечна Любов? Това не е трудно, нали? Ще изпълните ли молбата ми, възлюбени?

Аз ви обичам всички. И ще дойда при вас по време на четенето на вашите Розарии. Вие ще почувствате, непременно ще почувствате моето присъствие. Можете да прекъснете четенето и да поговорите с мен. Ще изслушам всички ваши молби и желания.

Обещавам да ви окажа цялата помощ, която Космическият закон ми позволи да ви окажа.

Ще направя всичко, което е по моите сили. Мога ли да разчитам, че вие също ще направите това, за което ви моля?

Повярвайте ми, ако не знаех това, което зная и което е скрито от вашите очи, никога не бих ви молила за тази работа, която само вие можете да свършите.

Най-малко от всичко бих искала да изпитвате страх. Не се бойте от нищо. Била съм сред вас, ходила съм по Земята и мога да ви уверя, че всеки получава точно толкова изпитания в своя живот, колкото може да издържи.

Човечеството е създало прекалено тежка карма. Изкупуването на тази карма изисква големи жертви и страдания. Но Господ е милостив и той ви дава инструментите, с които можете да смекчите вашата карма и да облекчите вашето бреме. Не пренебрегвайте тези инструменти и не пренебрегвайте дадената ви възможност.

Оставям ви. Радвам се, че можах да се възползвам от тази възможност, за да ви напомня още веднъж за работата, която трябва да свършите.

Ние обезателно ще се срещнем с всеки от вас по време на четенето на вашите ежедневни Розарии.

АЗ СЪМ Майка Мария, до нови срещи.