Настъпва краят на мрака и занапред ви очаква само Светлина

АЗ СЪМ Майка Мария, дошла при вас в този ден.

Моето днешно идване няма да бъде толкова радостно, както преди. Защото аз съм натъжена. И моята тъга е свързана с многото прояви на противоположните сили, които объркаха човечеството и му пречат да види перспективата на Божествения Път.

Аз наблюдавам младежта, наблюдавам хората от зрялата възраст и възрастните хора. Всяко поколение идва в този свят, за да изпълни своето предназначение. И е тъжно да се наблюдава как се мъчат хората без Бога, търсят го, но не могат да Го намерят в здрача, в който е потопена сега планетата.

С по-радостен ход се стреми да навлезе еволюцията във вашия живот. Вие всички се нуждаете от проявлението на Божествените енергии, в това число на майчинските енергии на Бога, които аз ви нося.

Моята надежда не утихва и не може да утихне. Аз се старая да явявам присъствието си навсякъде, където е възможно. Ако отидете в гората, ще ме видите сред дърветата, ако отидете в полето, ще ме видите на небето на фона на облаците. Ако гледате в свещта, аз съм с вас и вие ще усетите моето присъствие по пращенето на фитила и в играта на пламъка.

Ако имате навик да гледате моя икона или мой образ, тогава моето присъствие всеки път става все по-осезаемо и по-осезаемо, с увеличаване на времето, което отделяте за медитация върху моя образ.

Аз съм с вас в живота ви. И няма никакви прегради между нас. Аз явявам своето присъствие на всеки устремен, на всеки, който със своята любов е способен да създаде около себе си хармонична атмосфера, в която аз мога да явя присъствието си.

Всеки път, когато мислите за мен и се обръщате към мен, ние се приближаваме един към друг. И нашето общуване става възможно независимо от неблагоприятните външни обстоятелства, независимо от господството на некачествените енергии във вашия свят.

Аз съм с вас въпреки всичко. В това се проявява моето служение. И всеки път, когато отделяте време за молитва и за молитвено бдение, аз мога да приумножа вашите усилия хилядократно. Така ние ще успеем да преодолеем всяко съпротивление на тъмните сили. И колкото и да е трудно, колкото и да беснеят напоследък всякакви проявления на тъмата и хаоса, аз зная, че моите деца рано или късно ще бъдат с мен.

Аз ясно виждам деня, когато всеки от вас, моите любими деца, ще бъде спасен и освободен от плена на мрака и илюзията.

Аз ясно виждам деня, когато ще успеете да преодолеете всички некачествени състояния на съзнанието си и последствията от неправилните си постъпки в миналото.

Аз ясно виждам момента, когато вашите лица ще се озарят от Божествената Светлина и това състояние на Божествена благодат никога вече няма да ви напусне.

Аз съм винаги с вас във всички най-трудни ситуации от живота ви. И сега, след като успях да ви подаря частичка от своята любов и грижа, аз отново искам да се обърна с молба към вас.

Възлюбени, не се отчайвайте, не тъжете и не изпадайте в тъга. Вътре във вас е скрит механизъм, който ще ви позволи да намерите изход от най-трудната ситуация. Вътре във вас сияе ослепително частица от Бога. Необходимо е постоянно да отделяте време през деня, за да общувате с Бога. Необходимо е постоянно да култивирате в себе си чувството за Божественост.

Не е нужно насила да се молите. Молитвеното състояние на съзнанието е нещо естествено. Необходимо е просто постоянно да помните за нашето съзвучие и за нашето Единство. Когато мислите за мен, вие вече се доближавате до Бога.

Трябва да отделяте повече време през деня, за да общувате с Бога. Когато Бог може постоянно да присъства редом до вас, където и да се намирате: на улицата, на работа, у дома, в магазина – всичко около вас ще започне да се променя и животът ви ще промени своето русло и ще се устреми по Божествения път на развитие.

Малко усилие се иска да направите, възлюбени. Настоявам постоянно да пазите своето съзнание в синхрон с Божествената реалност. Използвайте целия арсенал от средства, който ви е достъпен: мои образи, божествена музика, молитва, Розарии. Всичко, което е способно да извиси вашето съзнание и да го издигне над суетата, царяща във вашия свят, ще ви приближава към Светлия Път, който ви чака и който ще се открие пред вашия взор веднага, щом сте готови.

Невъзможно е повече да се лутате в мрака. Необходимо е да излезете на Светлия Път, на Божествения Път.

Спрете да обвинявате за вашите беди и нещастия другите хора, другите страни и народи, вашите правителства и държавните органи и структури. Всичко, което ви обкръжава, съответства на вашето ниво на съзнание. Променете съзнанието си, приближете до го Бога и всичко в живота ви ще се промени за едно поколение.

Казвам ви, че Светлата Божествена възможност е точно под носа ви, но вие не я виждате. Необходимо е да осветите пространството около себе си с Божествена Светлина, извираща от дълбините на вашето същество и тогава ще придобиете разбиране и знания, които са ви необходими, за да излезете от мрака към Светлината.

Аз дойдох при вас днес, за да напомня, че с Бога всичко е възможно. И вашият стремеж към Общото Благо и Доброто ще се подкрепя от всички Небеса и от самите енергии на настъпващата Нова Епоха.

Не си струва да тъжите и да нажежавате страстите на безизходността. Казвам ви, че настъпва краят на мрака и занапред ви очаква само Светлина!


АЗ СЪМ Майка Мария, любяща всички вас и грижеща се за вас.

 


 

Слушайте аудио запис на диктовката. Текста чете Т.Н. Микушина.
(на руски)