Ние установяваме фокус на Светлината върху земята на Русия

АЗ СЪМ Ланело, дошъл при вас чрез този Посланик.

Помните ли ме? АЗ СЪМ този, който основа организацията Самит Лайтхауз в Америка през 1958 г. Основах тази организация, ръководейки се от указанията на Ел Мория и другите Възнесени Владици, които поддържаха тази организация в продължение на почти 40 години от съществуването ѝ до момента, когато Ел Мория спря подкрепата си за нея през 1997 г.

Трябва да ви съобщя нова информация, отнасяща се до нашата подкрепа на организациите, съществуващи сега в Америка.

Вероятно знаете, че съществуват няколко организации в различни щати, в това число и в Монтана, които се обявиха за наследници на Самит Лайтхауз, а хората, основали тези организации, се обявиха за посланици.

Настъпи моментът, когато трябва да ви помогна да се справите с объркването във вашите умовете, свързано с наличието на такова голямо количество организации и посланици.

Моето желание е да ви дам ръководство как трябва да се отнасяте към всичките тези организации.

За съжаление ситуацията в Америка е такава, че нито една организация няма подкрепата на Възнесените Владици, и нито един Посланик, който се е провъзгласил за Посланик на Великото Бяло Братство, в действителност не е Посланик на това Братство.

На Америка е отказана по-нататъшната подкрепа на всяка организация, която се намира на нейна територия.

Прекалено много Светлина, прекалено много енергия бе вложена от Възнесените Учители за създаването на такива организации като Мост на Свободата, Движението АЗ СЪМ и най-накрая Самит Лайтхауз. Беше освободена толкова много Светлина чрез тези организации, че едва ли за толкова кратък период от време е било освобождавано такова количество Светлина въобще в историята на развитието на Земята.

Хората на Америка имаха възможност да присъстват на пряко общуване с Възнесените Учители, случващо се буквално пред очите им. Те имаха възможност да усещат Светлината, освобождавана при диктовките.

Те буквално долепяха устни и пиеха, и пиеха тази Светлина.

Ние напоихме жадните, дадохме им знания в такава степен, в каквато можеше да бъдат дадени тези знания в конкретната страна в този момент.

И какво получихме като краен резултат? Няма да ви разкрия голяма тайна, ако ви кажа, че хората, поемали с десетилетия Светлината на диктовките, се изхитриха да използват 90% от тази Светлина за вътрешни разпри и интриги.

Можете ли да си представите, какво им беше на Възнесените Учители, когато наблюдаваха как Светлината, вливана с любов в сърцата на хората, се превръща в пепел на осъждането, завистта, ревността и други негативни чувства, присъщи на хората.

Какво ни е било, възлюбени, да наблюдаваме изкривяването на даваната с такава любов Енергия на Светлината.

Безпрецедентната милост на Небесата се провали на земята на Америка. И аз трябва да констатирам този печален факт. Нито една организация, поне в обозримото бъдеще, няма да бъде дарена с подкрепата на Възнесените Учители.

Ние се опитвахме многократно да закрепим фокус на светлината върху територията на Америка и всеки път търпяхме поражение от страна на непредсказуемата и нереална част на нашите въплътени последователи.

АЗ СЪМ Ланело, дошъл при вас да ви съобщя този тъжен факт.

Ние си отиваме от Земята на Америка и преместваме нашият фокус на Светлина върху Земята Майка – Русия.

Знаете, че първоначалният замисъл на Великото Бяло Братство беше именно в Русия да се фокусира Светлината за реализиране на плановете на Братството в тази страна, страна обичана от Бог.

Но съпротивата от страна на силите на тъмата беше толкова силна, че се наложи да отстъпим. И през целия ХХ век ние не можехме да действаме на територията на Русия по силата на образувалите се там кармични обстоятелства. Знаете, че аз и Елизабет бяхме въплътени като принц Алексей и принцеса Анастасия, но нашата мисия беше прекъсната още в самото начало от революцията и разстрел на царското семейство след това.

Заради това върху целия народ на Русия легна тежка карма. И това, което наблюдавате сега в тази страна – разрухата като от война, при отсъствието на явни бойни действия на физически план, е следствие на кармата, посята от разстрела на царското семейство.

Русия е отблъсквала много врагове в своята история. И аз винаги съм се отнасял със съчувствие към мъжествените хора на тази страна. Но на нея никога до сега не ѝ се е налагало да се сблъсква с невидим враг. Враг, който е проникнал в сърцата и умовете на хората и ги кара да извършват действия, които по никакъв начин не се съгласуват с Божествения замисъл за тази страна.

Ние отново преместваме своя фокус върху Земята Майка – Русия.

Обръщам се сега към онези жители на Майка Русия, които могат да ме чуят и могат да прочетат тази диктовка.

Пред вашите очи е примерът на Америка. И пред вашите очи е примерът на Русия с действията, които тя допусна в миналото по отношение на Божиите Посланици, представителите на Йерархията на Светлината.

Ситуацията на планетата Земя е толкова непредсказуема, че не можем да кажем предварително доколко успешни ще се окажат този път нашите усилия.

Обаче мога да ви уверя, че успехът на делото, предприето от Владиците сега, изцяло и напълно трябва да бъде обезпечен от вашите лични усилия.

Да, ние вложихме много Светлина в земята на Америка и не пожънахме нищо стойностно на тази Земя. Всяка нова милост се дава в много по-сурови условия и с много по-големи ограничения.

Ето сега вие трябва да започнете да действате, без да имате организация, в която Владиците да могат да закрепят своя фокус, без да имате парични средства, нямайки нищо, освен вашите ръце, крака, глава и предаността на вашите сърца.

Това са сурови условия и сурово изпитание за светлоносците на тази страна.

Но мога да ви уверя, че сега на територията на Русия са въплътени най-добрите представители на Светлината, най-добрите синове и дъщери на Бог.

И всеки от тях ще приеме за чест да изпълни своята Божествена мисия в каквито и сурови условия да му се налага да действа на територията на Русия днес.

Имате Посланик и имате възможност да получите това наставление и наставленията на другите Владици.

В действителност нямате нужда от нищо друго, за да започнете да действате.

Ние се грижихме за синовете и дъщерите на Бог в Америка в продължение на почти целия ХХ век.

Сега сме принудени да се върнем на Земята на Русия и да намерим опора в сърцата на нейните синове и дъщери, които не получиха толкова много Светлина, не получиха толкова много от нашите грижи и подкрепа, но които са напълно зрели деца на Светлината, способни да действат при всякакви обстоятелства и в най-суровите условия, характерни за тази страна.

Вие получихте своите тестове, получихте своите изпитания, без да се намирате в оранжерийните условия на Самит Лайтхауз. Получихте вашите посвещения от самия живот в условията на Русия.

И издържахте в тези толкова тежки условия.

Това, което в условията на Америка беше лесно да се осъществи по силата на принципите на свободата и демокрацията, заложени в основите на тази страна от Сен Жермен, в условията на Русия винаги се е постигало с огромен труд.

И много синове и дъщери на Бог загинаха в лагерите и психиатричните болници. Наложи ви се да преминете през сурови изпитания и това закали вашите сърца.

Ние установяваме нашия фокус на Светлината върху Земята на Русия. И сега само от вас и вашите усилия зависи как ще реализирате нашата подкрепа.

Ние ви отваряме Пътя. Но по него ще вървите със собствените си крака.

АЗ СЪМ Ланело. И дойдох да ви известя за новата милост за Русия, която вече започна!

 

 

С решение на Кармичното Ръководство Божествената възможност е иззета от Русия през 2017 г