Вие трябва да действате, действате и действате

Аз съм Мория, дошъл чрез моя Посланик.

Днес съм принуден от обстоятелствата да ви дам кратко наставление-Послание. Възприемете го с цялото си внимание и сериозност.

Краткостта на изложението спомага за неговата разбираемост.

Спешността създава необходимото напрежение.

Пространството е напрегнато. Токовете са усилени.

Вестите от нашия свят са своевременни.

Бъдете нащрек. Гответе се за действия.

Общото затишие в земните работи е измамно. Наближават промени и събития, които ще се запомнят със своята привидна драматичност и безизходност.

Но ние премахваме ненужното и отживялото. Грижим се за новото и напредничавото.

Тези, които са с нас в своите стремежи и в своето Служение, няма за какво да се безпокоят. Тези, които са дръзки по отношение на Божествения замисъл и се смятат за Богове, ще бъдат поставени на място.

Не се стремя да ви наплаша с моето Послание. Всеки получава това, което заслужава и всеки в сърцето си знае доколко неговите действия отговарят на Висшия Закон.

Има дързост, идваща от Светлината, когато служителите насочват цялата си енергия и всичките си сили за Общото Благо и Добро.

Има дързост тъмна, когато индивидът предизвиква силите на Светлината и възприема липсата на бързо наказание като безсилие на светлите сили пред неговата наглост.

Независимо от това дали подобни хулители са в рамките на някоя религия или предпочитат да творят своите тъмни дела в сянката на господарите на света и на силните в света, техният срок настъпи и приближава времето, когато ще трябва да плащат сметката.

Ангелите строго записват всички хули и всички безбожни действия. Винаги има възможност да се избере друг път. Винаги има възможност за покаяние и приемане на възмездието със смирение.

Всеки път казваме и всеки път не вярват, че това се отнася за тях. Човешката памет е къса. И когато дойде време да се плати сметката, се учудват: ”Нима толкова сме задлъжнели?”

Затова преди да правите дълг, помислете. Времето тече постоянно и неумолимо. Потокът от Божествена енергия не може да бъде спрян. И няма възможност да се спре времето.

Затова се замислете накъде е насочено вниманието ви във всяка минута от битието. Накъдето е насочено вашето внимание, натам тече енергията ви. Ако спрете и непредубедено се замислите за какво сте мислили през деня, ще ви обхване ужас. 90% от вниманието ви е било отделено на неща, които не заслужават дори един ваш поглед.

Контролът над мислите и чувствата сега е на преден план.

Няма възможност да се отлага възмездието. Срокът за връщане на кармата от вашите деяния е съкратен. Няма да успеете да извършите тъмното дело и възмездието ще дойде. И няма да е нужно да питате „За какво, Господи?”.

Грубите условия в света принуждават да се извършват твърди и бързи ответни действия.

Завърши детският период. Няма да я има повече грижливата мамичка, която да вземе върху себе си бремето на грижите за вас.

Настъпи зрелостта и ще се наложи да се отговаря за всяко действие, за всяка мисъл и за всичко, което допускате в своето съзнание и което не съответства на Волята на Бог.

Преди да се започне нов строеж, трябва да се освободи пространство и площадка за него.

Това е сега нашата грижа и към това са насочени сега нашите усилия. Ние почистихме висшите планове, дойде ред на низшите.

Генералното почистване на Земята започна. Внимавайте, бъдете бдителни, не попадайте на пътя на Божествената метла.

Предупреждавам, защото много зависи от вас в тези дни. Имат значение не само вашите заслуги, но и съотношението на общите усилия на двете страни. Няма време да се чака кога ще се преобразува кармата. Особеност на времето е бързото възвръщане на всичко, което е заработено. Няма да успеете да се заемете с молитва и ще се появи ситуация, изискваща вашата реакция.

Запомнете, вие преминавате тестове и отработвате карма независимо от това, че може да допуснете неправилна реакция в неочаквана ситуация. Отработвате карма и преминавате тестове, когато извличате правилни уроци от ситуацията, която се е появила в живота ви.

Аз наблюдавам всички мои подопечни, помолили за моята подкрепа и защита. Но това не означава, че ще ги пазя от трудности и несгоди. Бог изпраща най-големите изпитания на тези, които Той особено много обича.

Защото само преодолявайки трудности вие растете, умножавате своите способности и разширявате своето съзнание.

Важно е да ви дам разбиране за тези препятствия, с които се срещате и в нужния момент да ви напомня за важността на преодоляването, и непреклонността, и устрема, и смелостта.

Сред моите ученици няма хленчещи и лентяи.

Щом кажа: „Готови! На път!” – и всеки мой ученик е готов.

Подготовката може да стане в движение и в движение може да се разбере как е най-добре да се действа.

Затова бъдете бдителни. Очаквам от вас бърза реакция веднага щом ви призова.

Не очаквайте, че ще дойда и ще ви викам в ухото. Но погледнете портрета ми и ще знаете неотложното, което предстои да се направи.

Няма кога да се губи време за празни приказки. Текущата ситуация изисква действия.

Затова трябва да действате, да действате и да действате. Да използвате всяка минута от пребиваването си на Земята.

Замислете се. Вие сте чакали хиляди години възможността да започнете да действате. И ето, моментът настъпи. Настъпи време да се действа.

Затова не хленчете, че не сте успели да се подготвите, че обувките ви са пробити и че не сте успели да съберете всички неща в торбата.

Оставете всичките си вещи. Нищо няма да ви е нужно, освен вашето желание да служите и огънят на вашите сърца.

Не се грижете за това, какво ще стане утре и какво ще стане вдругиден.

Не мислете за това, какво е било вчера и онзи ден.

Това пречи по пътя. Мислете за това, какво става сега и полагайте всички усилия за възможно по-качествено Служение.

Не ме карайте да ви изпращам вестоносец, за да ви напомня за вашата мисия. Всички знания и целият план са винаги с вас във вашите сърца.

Ще кажа: ”Спешно е”. Ще кажа: „Срочно е” и се иска да изпълните всичко, което трябва. Ето точно сега настъпи моментът, заради който сте дошли във въплъщение. Нужно е всичко да се промени. Започна генерално почистване на Земята. Качете се на тавана на своето съзнание. Слезте в подземието на своите тъмни желания. Извадете мръсното бельо.

Ще мием, ще чистим, ще сушим всичко.

Няма да остане нито една от старите ви одежди, която да не е почистена и изпрана.

Не се бойте да се разделите с вехториите на егоистичните си мисли и чувства.

Всичко ще изгори в пламъка на вашето Служение и в горенето на вашите сърца.

Несъвършенството няма място в новия свят.

Казвам ви, разсъмването е близко и е време да ставате и да започвате да действате.

Новото време идва! Посрещнете го!

АЗ СЪМ Ел Мория и това обръщение беше към моите предани ученици.