Учение за действието на мантията на Посланика

АЗ СЪМ Порция.

Аз идвам за първи път чрез този Посланик, защото има повод да ви предам за сведение информация, която е в моята компетентност.

АЗ СЪМ Богинята на Справедливостта и Божественото Правосъдие. Също така отварям Божествена възможност, ако тя е заслужена и оправдана.

Сега, след като се запознахме, искам да ви съобщя информация, която няма да бъде твърде радостна за вас.

Може би не се досещате за онази страна от дейността на нашия Посланик, която не се афишира много. Обаче настъпи време да ви съобщим някои неща за това. В аурата на Посланика има нещо, което ни позволява понякога да присъстваме във вашата октава и да действаме. По такъв начин ние имаме възможност да узнаем някои неща. Също така има още едно свойство или качество, което е неразделна част от функциите на нашия Посланик. Когато нашето присъствие в аурата на Посланика се усилва, ние имаме възможност да притегляме от вашия свят онези индивиди, които буквално налитат на Светлината. Хората, които се доближават до нашия Посланик не винаги са светлоносци, които се привличат по вибрациите. Най-често на Светлината налитат онези индивиди, които искат да вкусят от Светлината, да се насладят на Светлината и насищайки се с нашата Светлина, да продължат да творят своите неблаговидни дела във вашата октава.

Понякога с хиляди години в нашето полезрение не могат да попаднат някои индивиди, които така са се изхитрили в своите уловки, че са се научили да избягват дори кармата, използвайки други хора за своите машинации и манипулиране.

Затова една от функциите на Посланика е привличането на подобни индивиди. А след това се включва действието на меча на Посланика на Великото Бяло Братство. И този меч смъква всички маскарадни одежди от тези индивиди и ги принуждава да покажат своята истинска същност. И ето тогава има възможност да се изпълни Божественото Правосъдие. Да, възлюбени, за съжаление в повечето случаи на Светлината налитат такива хора, които искат по някакъв начин да се възползват от тази Светлина за своите интереси. И когато разберат, че няма да успеят да използват нашия Посланик за своите користни цели, точно в този момент те разголват своята истинска същност. Точно тогава те се представят в цялото си безобразие и несъвършенство.

Когато Татяна получи мантията на Посланик, тя не се досещаше, че тази мантия притежава такова действие. Тя искрено и радушно посрещаше всеки човек, който се доближаваше до нея. Тя наистина искрено вярваше, че Светлината може да привлича само Светлина, без да знае, че Светлината също така е привлекателна и за тъмата, която иска да завладее тази Светлина и да я използва за своите цели.

А междувременно ние имахме възможност да наблюдаваме. Вие виждате, че аз за първи път давам свое послание, обаче през всичките тези години наблюдавах и правех своите изводи. Защото в крайна сметка от мен зависи да продължи ли да се дава възможност на Русия – страната, в която живее нашият посланик, или нашият фокус на Светлината да се премести в друга страна.

Засега нямам с какво да ви зарадвам. И като Богиня, отговаряща за Божественото Правосъдие, също така имах възможност да наблюдавам всички съдебни процеси, започнати срещу нашия посланик. И аз видях, че съдебната система на тази страна не премина своя тест. Ние умишлено не препятствахме естествения ход на съдебните процеси. Беше ни необходимо да достигнем до висшия съд на тази страна. И какво видяхме? Видяхме пълно неуважение към закона, към Божествения Закон, и към нашия Посланик, като наш представител на физическия план.

Всичко, което се случи, не можеше да бъде направено само от един човек. Само мълчаливото и упорито съпротивление от страна на много индивиди, които не искат да излязат на Светлина и не искат никакви промени, доведе до този ход на нещата. Много хора имаха възможността да проявят своята истинска същност. Твърде много.

Струва ви се, че това е поражение? Аз съм оптимистка и неуморен борец! И ще ви кажа, че постигнахме огромна победа! Защото онова, което не беше достъпно за Божественото Правосъдие, най-накрая стана явно и аз можах да вдигна своя меч на Божествената Справедливост и Правосъдие над твърде много индивиди, които се проявиха благодарение на нашия Посланик.

В крайна сметка целта е постигната. А нашата цел на този етап е отделянето на зърната от плевелите. Разбира се, нашият Посланик не е за завиждане, защото тя изпълнява ролята ту на Божествена мелница, ту на Божествени окови, ту на Божествен меч, а понякога – просто ролята на тояга.

Какво да се прави, това е обратната страна на длъжността на Посланика, която досега не се афишираше. Но ние получихме превъзходен резултат! Успяхме да разкрием онези индивиди, които винаги са служили в различни църкви. Те са били настоятели на храмове, ръководители на инквизицията и винаги съумяваха да направят така, че да поставят други под действието на закона на кармата, а те самите да останат в сянка и да потриват ръце от удържаната победа.

Над кого удържате победа, господа? Над Бога? Но това е невъзможно! Вашето време свършва! И аз се радвам, че успяхме да разкрием твърде много злонамерени индивиди, които се маскираха в монашески дрехи и се правеха на светии. И ето, най-после те бяха принудени да действат и да проявят своята истинска същност!

Сега идва ред на моята работа. И аз ви уверявам, че ще я свърша по най-добрия начин!

Още не всичко е изгубено! Но къде, къде са онези най-добри представители на силите на Светлината, слезли във въплъщение?

Аз познавам много от тях, които се препънаха и няма да могат да изправят рамене чак до края на текущото въплъщение. Моята сестра Гуан Ин ще ви помогне.

Аз предчувствам още много интересни моменти, които ще ни позволят да решим много наши задачи. Аз ще ратувам за продължаване на Божествената Възможност. А после ще видим какво ще стане.


АЗ СЪМ Порция!

 


 

Слушайте аудио запис на диктовката. Текста чете Т.Н. Микушина.
(на руски)