Провъзгласяване на успеха!

АЗ СЪМ Санат Кумара, дошъл отново при вас след продължително прекъсване. Прекъсването се наложи заради това, че нямахме възможност да работим чрез нашия Посланик. И вие се досещате защо. Защото тя беше принудена да се подчини на нашата воля и да изгражда Ашрам, дом на физическия план. И този дом, най-после, след неимоверни усилия беше построен!

Изглежда така, като че ли строителството на дома не е свързано по никакъв начин нито с Великото Бяло Братство, нито с мисията на Посланика. Но за да осъществим нашите по-нататъшни планове беше нужно да се създаде този уединен фокус Светлина на физическия план.

И вие знаете: независимо от това, че много от нас се съмняваха, че всичко ще се осъществи, поставената задача беше изпълнена, както вече казах, с неимоверни усилия. И тези усилия бяха изцяло осъществени на физическия план. Съгласно условието ние нямахме възможност да се намесваме. Търпеливо чакахме как ще завърши всичко.

Аз се радвам, че всичко се осъществи и зимното жилище на нашия Посланик съществува на физически план.

Всеки път се налага да се полагат огромни усилия, за да се помръдне неповратливата материя. И ако ние можехме да участваме в строителството, тогава всичко щеше да се свърши със значително по-малко усилия. Както вече казах, условията бяха такива, че хората, намиращи се във въплъщение, трябваше да демонстрират степента на своята вяра. И имаше различни ситуации, свързани с различни хора. Мнозина изгубиха вяра и надежда, мнозина започнаха да се съмняват.

Но за чест на другите хора, те издържаха тежкото изпитание и успяха до последно да оказват чувствителна помощ на нашия Посланик по всякакъв начин: и под формата на пари, и чрез изпращане на Любов и Благодарност, и с молитвена подкрепа.

Ние стояхме настрани и очаквахме края на експеримента.

Е, сега дойде нашият ред да започнем да действаме. И аз съм уверен, че много скоро ще се зарадвате на промените, които ще се случват.

Не се стремете да захвърлите всичко и на всяка цена да заминете в страната и областта, където живее нашият Посланик. Благословенията няма да закъснеят да дадат своето отражение върху състоянието на нещата по цялото земно кълбо. Ще почувствате промените където и да се намирате по земното кълбо.

Аз съм щастлив, че нашето малко условие беше прието от вас и изпълнено с чест. Сега е ред на нас и на легионите, които се намират на финия план на планетата Земя.

Вие дори не подозирате каква възможност наближава и дори в най-смелите си мечти не сте помисляли за това, което предстои.

Аз няма да ви разкривам днес всички детайли на нашия замисъл преди всичко за Русия, тъй като тази страна най-после трябва да започне да разкрива своя потенциал и трябва да покаже на целия свят възможността да върви по нов път, по пътя на духовното израстване и духовното развитие.

Ние сме щастливи да ви представим новата възможност, да възвестим за нея и да провъзгласим нейното настъпване!

Ще измине още съвсем малко време и ние се надяваме отново да се срещнем с вас и да дадем онова, от което най-много имате нужда: нашата подкрепа, нашата енергия, нашия енергиен потенциал и нашето Учение.

Аз ще дойда при вас в нужното време. И се надявам, че много от нас, Възнесените Учители, също ще се възползват от отново открилата се възможност и ще дойдат на среща с вас чрез сърцето на нашия Посланик.

Аз се радвах на днешната ни среща.

С Любов АЗ СЪМ Санат Кумара