Променяйки себе си, вие ще промените обкръжаващия ви свят

АЗ СЪМ Сурия.

Аз много се радвам на новата среща с вас!

Всеки път, когато ми се предоставя възможност да предам мое Послание във вашия свят, аз изпитвам радост и трепет.

Възлюбени, вие дори не можете да си представите цялото величие на предоставената ви милост – да възприемате нашите Послания, преминаващи през световете, чрез телата на нашия посланик.

Състоянието на вашето съзнание не ви позволява да осъзнаете и разберете докрай степента на случващото се Божествено чудо. И ако бях на ваше място, бих се замислил защо тази Божествена Милост, тази диспенсация, това Божествено чудо, се случва в продължение на толкова дълъг период от време.

Всичко се обяснява много просто, възлюбени – Небесата са обезпокоени от създалата се на Земята ситуация и използват всяка възможност да прокарват Божествените енергии във вашия свят.

Всеки цикъл от наши Послания прокарва във вашия свят огромно количество Божествена енергия. Ние използваме проводниците на всеки човек, който чете нашите Послания и който дори в най-малка степен е очистил своите тела.

Няма значение къде на земното кълбо се намира човекът, готов да възприеме нашите енергии. Ние идваме направо при вас, използвайки възможностите на интернет. И нектарът от Божествена енергия може да преминава през вашите тела и да насища пространството около вас точно на мястото, където се намирате.

По такъв начин ние насищаме пространството на планетата Земя с нашите енергии. И това е една от причините, поради която продължаваме да даваме нашите Послания. Много са малко хората, намиращи се във въплъщение, които са способни да удържат съзнанието си на Божествено ниво. Затова нашите Послания са помощ за вас, помагайки ви макар и за кратко да повишите вибрациите си и да ги доближите до Божественото ниво.

Вашият свят е огледало, което отразява вашето съзнание. Затова, помагайки ви да удържите съзнанието си на високо ниво, ние променяме обкръжаващия ви свят.

Разбира се, в сравнение с влиянието, което оказват върху съзнанието ви средствата за масова информация, нашето влияние не е толкова голямо. И ние не можем да конкурираме вашите средства за масова информация. Обикновено всичко, което човек допуска в своето съзнание от телевизионните предавания, интернет, другите източници на информация във вашия свят, се настанява в неговото подсъзнание и замъглява провеждането на чистата Божествена енергия. Затова по-голямата част от човечеството не е способно днес да прокарва Божествените енергии във вашия свят. И затова вашият свят страда от хроничен недостатък на Божествена енергия. Затова човечеството изпитва некачествени състояния на съзнанието, депресии, омраза, агресия.

Изпитвайки некачествени състояния на съзнанието, човек неизбежно потапя себе си и своите близки в илюзията, която отразява неговото некачествено състояние на съзнанието.

Вашият свят е отразен свят, илюзорен свят. Всичко във вашия свят се привлича според вибрациите. И потапяйки се постоянно в некачествени състояния на съзнанието, вие се привързвате към некачествената външна илюзия.

Разбирате ли, възлюбени? Всичко, което се намира във вашето съзнание, автоматично се проявява извън вас като ваше обкръжение. И ако сте постоянно потопени в света на новините, където присъстват насилието, агресията, революциите, масовите вълнения, то след определено време всичко започва да се проявява около вас в живота ви.

По такъв начин човечеството се потапя все по-дълбоко и по-дълбоко в небожествената реалност.

Затова единствената помощ, която в днешно време може да бъде оказана на човечеството – това са нашите Послания и нашите енергии, които ние прокарваме във вашия свят чрез тези Послания.

Много от вас ще си зададат въпроса: „Как могат да променят света Послания, които се четат от единици сред милиардите хора, живеещи на Земята?“

Възлюбени, ние никога не изразходваме Божествената енергия напразно. Всяка Божествена Милост се преценява внимателно от Висшите Съвети на Вселената преди да бъде дадена.

Нашите фини енергии са способни да неутрализират огромно количество от негативната енергия на вашия свят. В това се състои нашата работа по поддържане на баланса на планетата. Всеки от вас може да се присъедини към тази гигантска работа по спасението на човечеството на Земята.

Със съвместни усилия ние ще променим ситуацията на планетата. Достатъчно е всеки ден да четете по едно Послание, дадено от нас чрез нашия посланик в тази хронологична последователност, в която бяха дадени.

Нашите Послания могат да променят състоянието на вашето съзнанието и вследствие на тази промяна неизбежно ще се измени обкръжението ви. Ние не можем да прогнозираме ситуацията предварително, защото не знаем колко хора ще откликнат на нашия призив и ще четат Посланията ни. Много е важно онова състояние на съзнанието, в което пристъпвате към четене на нашите Послания. Ето защо, за да бъде вашата работа максимално ефективна, трябва да се настроите преди четенето на Посланията и да ги четете само в най-възвишеното състояние на съзнанието, на което сте способни. Само в този случай ще можете да провеждате Божествената енергия в обкръжаващия ви свят.

За да се сънастроите към нашия свят преди четенето на нашите Послания, са ви дадени над сто инструмента, описанието на които се намира в Посланията. Някои от инструментите, като например Розариите или медитациите, бяха записани от Посланика по наша молба.

За да се настроите за четене на нашите Послания, е необходимо да отделите минимум един час за духовна работа преди четенето на Посланието.

Не е задължително да използвате всички дадени ви инструменти. Изберете за себе си това, което най-много ви подхожда – призиви, Розарии, медитации, филми.

Пристъпвайте към четене на Посланията само тогава, когато напълно хармонизирате всичките си тела, мисли и чувства.

Променяйки себе си, вие ще промените обкръжаващия ви свят.

Не мислете, че работата по изменение на съзнанието ви ще бъде лесна. Ще е необходима цялата ви решимост, за да изпълните всички указания на Владиците, които се съдържат в нашите Послания.

На първо място ще бъде отказването от вредните навици, в това число – слушането на некачествена музика, злоупотребата със сексуалната енергия, отказ от гледането на телевизия и некачествените прояви в интернет.

Ще е потребна цялата ви воля и решимост, за да вървите по Пътя на изменение на вашето съзнание.

И само тези, които ще успеят да изпълнят нашите препоръки и молби, ще могат да получат наградата – пребиваване в Божествения свят, в Царството Божие, като външно проявление на вътрешното състояние на вашето съзнание.

Аз бях с вас в този ден.


АЗ СЪМ Сурия.

 


 

Слушайте аудио запис на диктовката. Текста чете Т.Н. Микушина.
(на руски)