Нова Божествена Милост

АЗ СЪМ Сурия, дошъл отново при вас чрез нашия Посланик.

АЗ СЪМ дойдох, за да ви настроя още веднъж за възприемането на информацията, която ще бъде дадена днес и в следващите дни. Знаете, че ситуацията на планетата Земя всеки път в края на годината се нагорещява. Това е свързано с годишния цикъл, през който преминава планетата. И всеки път последните дни на годината са много напрегнати по отношение на енергии, които не са преобразувани и които търсят изход, проявление във физическия план.

Разтоварването на отрицателните енергии може да се излее в пореден катаклизъм или да не се излее, ако се извърши преобразуване на голяма част от отрицателната енергия на ниво мисли и чувства.

Затова е толкова важно да се запази вътрешна хармония и благоговеен трепет пред Твореца, в края на годината.

Много ли хора на планетата Земя са способни на това?

И как да се направи така, че колкото е възможно повече хора да се замислят за своята отговорност пред целия живот на планетата Земя. Ние затова идваме отново и отново, за да ви напомним за вашата отговорност и се надяваме, че ще успеете да предадете нашата информация на колкото е възможно повече хора.

Помните ли страшния катаклизъм, който се случи през декември миналата година и който отне живота на стотици хиляди хора?

Можете ли да си представите отново да се случи подобен катаклизъм? И доколко е реално да се предотврати подобен катаклизъм?

Аз дойдох, за да ви кажа за възможността, която ви дават Небесата в този декемврийски ден. Днес, още преди заседанието на Кармичното Ръководство, ние взехме решение за смекчаване на кармата на планетата Земя, ако дори само няколко стотици души, пръснати по целия свят, поемат върху себе си бремето да носят кармата на планетата Земя за периода до края на годината.

Какво се изисква от вас, възлюбени, които ще поемете върху себе си бремето на световната карма през този сложен период?

Задачата, която трябва да изпълните, ще ви се стори много лека. Но не се заблуждавайте от външната простота на поставената задача. Тъй като дори най-обикновените действия, които предприемете, ще предизвикат толкова силна съпротива от страна на противоположните сили, че всяко ваше действие ще изисква големи усилия. И все пак, ние ви молим да посвещавате по един час на ден за молитвена практика, всеки ден до края на годината, по определена методика, която ще ви дам сега.

И така, цялата ви задача се свежда до постигане на максимално хармонично състояние на вашето съзнание.

Вие се занимавате с различни духовни практики и принадлежите към различни религиозни групи и течения. Ние отчетохме това.

И така, вие посвещавате точно един час всеки ден на молитвената практика, към която сте привикнали. Това може да бъде четене на молитви, Розарии, повели или просто медитация.

Основната задача, която трябва да изпълните по време на вашата молитвена практика, е хармонизиране на вашето вътрешно състояние. Вие трябва да влезете в състояние на пълна хармония и единство с Бог.

И в края на вашата духовна практика, аз ви моля да направите едно просто нещо. Представете си, че вашата аура се разширява и достига размерите на дома ви, след това се разширява и обхваща в себе си целия град, вашата страна и цялото земно кълбо. И всяко живо същество, което попада в полето на действие на вашата аура, изпитва върху себе си нейното влияние.

И всяко живо същество се изпълва със състоянието на хармония и умиротворение, което сте достигнали по време на духовната си практика.

Достатъчно е само няколко стотици души да поемат задължението да изпълняват нашата молба от днес до края на годината и аз ви гарантирам, че Земята ще избегне подобен ужасен катаклизъм, какъвто имаше в края на миналата година.

Нека всички заедно да обединим усилията си в тази насока, независимо към какво вероизповедание или религиозна група принадлежите.

Нека тази проста стъпка да бъде първата стъпка към вашето единство на земен план.

Аз се радвам да дойда при вас днес и да ви възвестя за новата възможност и новата милост, която ще действа в това тъмно време на годината.

Уверен съм, че с вашата помощ ще успеем да преодолеем всякакви дисхармонични прояви на планетата, които обикновено се изливат под формата на различни катаклизми и стихийни бедствия.

Първата крачка, която ви дадох, чака да направите вашите усилия.

А сега бих искал още да ви дам важна информация, която изисква неотложно прилагане на вашите усилия.

В края на годината ще се проведе заседание на Кармичното Ръководство, което ще започне на 23 декември. Затова не забравяйте заедно с вашите ежегодни писма до Кармичното Ръководство да изложите онези полезни представи на вашия ум, които Господ Шива в своята диктовка от 27 ноември 2005 г. ви помоли да изградите.

Колкото повече важни проекти успеете да заложите в това оставащо до края на годината време, толкова по-голяма е вероятността Кармичното Ръководство на своето заседание да успее да отчете вашите желания и да предприеме усилия за премахване на кармичните препятствия, които стоят на пътя на осъществяване на вашите проекти.

Вие виждате, възлюбени, как се грижат Небесата за вас. Можем ли да се надяваме, че и вие ще положите усилията, за които ви молим?

Аз много се надявам на това.

Ние ви молим за толкова малко нещо и времето, което ви молим да отделите за работа за благото на човечеството на планетата Земя не може по никакъв начин да се сравни дори с времето, което губите за гледане на телевизия или за празни разговори.

На едното блюдо на везната е както винаги Общото Благо и благополучието на планетата, на другото блюдо – удовлетворение на капризите на вашето его.

Помислете за своя избор и направете решителен избор в полза на непреходната Божествена реалност, като се откажете от всякакви илюзорни избори вътре в себе си.

Радвам се на новата ни среща с вас и се радвам да ви провъзглася новата Божествена милост.

АЗ СЪМ Сурия, който беше с вас през този ден.