Нося ви две новини. Едната - тъжна, другата - радостна

АЗ СЪМ Ел Мория, отново дошъл при вас чрез моя Посланик.

Както и миналия път, когато давахме миналогодишния цикъл с диктовки чрез този Посланик[1], аз дойдох, за да ви обявя завършването на сегашния цикъл диктовки.

Това не означава, че ние прекратяваме работата си чрез този или чрез който и да е друг Посланик, който е подготвил своя храм така, че да стане като чист съд, за да можем да работим с него.

Просто завърши определен етап, завършен е един цикъл, а предстоят нови цикли.

Аз се надявам, че диктовките, които получихте този път, ще са полезни за вашето развитие и вашето придвижване по Пътя.

Остана незавършено и неизпълнено едно нещо, за което трябва да ви кажа.

Става дума за новата информация за милостта на 23-я ден.

Спомняте си, че в диктовката от 27 юни 2005 г. ви дадох милостта, свързана с 23-я ден на всеки месец и тя действаше до края на миналата година.

Сега годишният цикъл е завършен, но трябва да ви обявя, че милостта продължава своето действие за още една година. Успях да убедя Кармичното Ръководство и да получа съдействието му за удължаване срока на милостта. Тъй като енергията, която получавахме по време на действието на тази милост миналата година, е призната за удовлетворителна.

Радваме се, че много от вас се възползваха от предоставената възможност. И се надявам, че през тази година към милостта ще се присъединят нови светлоносци.

Не забравяйте, че в 23-я ден на всеки месец до края на тази година, вие имате възможност да преобразувате кармата си за следващия месец. И вашите усилия ще бъдат умножени толкова пъти, колкото светлоносци вземат участие през този ден в акцията, дарена ви от Небесата.

Няма да ви повтарям условията на тази милост. Само ще кажа, че всички условия, изложени в предишното Послание, посветено на нея, продължават да действат. Това е голяма милост, която ви оказват Небесата. И се надявам, че тази година ще стане година на големите достижения в духовната сфера на планетата Земя.

Ние всички се надяваме на това.

Ще кажа честно, че не ни се иска да завършваме този цикъл диктовки.

Обаче Законът не позволява да изразходваме повече енергия, отколкото е отпусната за тази цел.

Но се надяваме, че следващата възможност не е далече и ще се появи още през тази година.

Това е всичко за днес. Аз ви донесох две новини. Едната – тъжна, а другата – радостна. Тъжната новина е свързана с прекратяването на цикъла диктовки, а радостната новина е свързана с продължаване действието на милостта в 23-я ден на всеки месец Всичко трябва да бъде уравновесено и всичко трябва да бъде съразмерно.

Сбогувам се с вас и се надявам за нови срещи.

АЗ СЪМ Ел Мория.

 

 


 

[1]Става дума за цикъла диктовки от 4 март до 30 юни 2005 г. Тогава, в края на цикъла, в своята диктовка „Поздравявам ви с успешното осъществяване на този важен експеримент за доставяне на важна и своевременна информация във физическия план” от 30 юни 2005 г., Възлюбеният Ел Мория обяви края на цикъла диктовки.