Ние подготвяме вашето съзнание за идването на Новата Епоха

АЗ СЪМ ТОВА КОЕТО АЗ СЪМ. Аз говоря вътре в теб. Както винаги, аз ще дам малко послание, което ще позволи да се запазват верните ориентири и вярното направление в хода на еволюционното развитие. Защото времето дойде и то е неотложно. Настъпи време да се замислите за връщане в духовния свят. Настъпи време да се замислите за Бащиния Дом, за Дома на Отца, откъдето е започнало цялото Творение и където всичко трябва да се върне.

Често ли се замисляте в живота си  за вечното? Колко често се стремите да осъзнаете кои сте вие в действителност? Не кои сте в този живот по своята професионална принадлежност, по родствените си отношения с другите хора. Колко често се замисляте за своето духовно родство? За своите небесни родители? За това откъде идвате и накъде отивате?

Аз идвам, за да ви дам пояснения по тези важни въпроси на Битието. Защото ако не започнете да се замисляте за висшата реалност, тя няма да може да се прояви във вашия живот.

Такъв е Законът на тази Вселена: взаимното проникване на световете до определен стадий на развитие е много затруднено. И това позволява на световете и на световете вътре в световете да се развиват и да запазват своите закони. Но когато настъпи великото време за обръщане на циклите, световете започват да се свиват. Вибрациите на световете започват да се сближават и те започват да проникват един в друг.

Но това няма да се случи преди вашето съзнание да стане готово за процеса на сливане и взаимно проникване на световете. Този процес ще заеме милиони години. И сега вие се намирате в най-ниската точка на вашия път. Ако сравним това с изкачване на планински връх, то вие сега се намирате в неговото подножие. И колкото и да се стараете бързо да стигнете върха, съществуват естествени ограничения в пространството и времето, които пречат на придвижването ви към върха на Божественото съзнание.

Цикълът на спускането в материята, на слизането в материалността, е завършен. И започва връщане в Дома на Отца. Затова колкото и дълго да се съпротивлявате, ще ви се наложи да се замислите за света, откъдето са дошли вашите души. Когато сте слизали в материята, вие сте приличали на голи птичета. Вие не сте имали върху себе си всички тези блестящи одежди, които можете да придобиете в скоро време. Облеклата, които имате сега под формата на вашите низши тела, подлежат на очистване. Вие трябва сериозно да се заемете с очистване на четирите си низши тела. Знаете, че имате физическо тяло. И сте чували, че имате други, невидими за физическото зрение енергийни тела, които съставят вашата аура. Това е вашето астрално тяло или тяло на желанията, менталното тяло или тяло на мислите и етерното тяло или тяло на паметта. Сега тези ваши тела се намират в много жалко, плачевно състояние. По време на вашето странстване из физическия свят вие сте замърсили телата си. И сега дойде време да се заемете сериозно с тяхното очистване.

Започнете с физическото си тяло. Замислете се върху това, какво ядете и какво пиете. Каквато е структурата на храната и водата ви, такива сте и вие самите. Не ви ли е идвало наум да съпоставите продуктите, с които се храните и водата, която пиете, с еталоните, нужни за вашето рационално Божествено хранене? Вие си мислите, че гигантите на хранителната промишленост, съществуващи във вашия свят, са сериозно обезпокоени за здравето на вашето физическо тяло? Никой друг освен вас самите не може да се заеме с очистване на вашето физическо тяло. Принципът на очистване е много прост – извеждане от организма на всичко ненужно и насищането му с действително полезни вещества, които се съдържат в натуралните продукти, отгледани без участието на химията и новите генни технологии. Замислете се върху системата и структурата на вашето хранене. И веднага щом се роди у вас мисълта дали се храните правилно, при вас ще се появи литературата, която ви е необходима. Тъй като сега циклите се променят, физическото тяло не може повече да допуска експерименти върху себе си. Физическото тяло няма да може повече да съществува в условията на новите енергии, ако не се погрижите за него.

Същото се отнася и за другите ваши тела. Ако емоциите ви не са очистени от негативните налепи по отношение на вашите близки, на другите хора, на планетата, на страната, в която живеете, няма да можете да съществувате в условията на новите вибрации. Ниските вибрации на завистта, злобата, користта, ненавистта няма да могат да съществуват в Новата Епоха и ще ви се наложи да се освободите от тях.

Същото се отнася и за сферата на вашите мисли. Ако сте постоянно съсредоточени в предъвкване на негативни ситуации в мозъка си, вие постоянно се намирате в сив облак от мрачни мисли и новите вибрации стават несъвместими с вас. Ще ви се наложи да направите избор и да се освободите от отрицателните състояния на вашето съзнание. И ако не направите това сами, ще ви става все по-трудно и по-трудно да съществувате в условията на Новия Свят.

И ако не очистите етерното си тяло от негативните записи и състояния от миналото, също няма да бъдете съвместими с енергиите, които вече дойдоха и продължават да идват на планетата Земя.

Както виждате, всъщност не ви остава избор.

И ако продължавате да упорствате и да отстоявате своите предишни вредни пристрастия и навици, тогава просто ще отпаднете от пространството и времето, където се намирате сега. Аз не искам да се спирам върху това какво може да случи, защото вярвам, че моите думи ще ви накарат да се замислите за начина си на живот и да се постараете да го промените колкото е възможно по-бързо. Всичко, което съвсем неотдавна беше признак за научно-технически прогрес и се смяташе за престижно, сега напълно губи своето значение. Живеенето в големите градове, масовите развлечения, включително телевизията, празничните трапези с пийване и преяждане – всичко това принадлежи на вчерашния ден и човечеството трябва да се освободи от тези неща в най-близко време.

Вие просто няма да можете повече да живеете във вашите градове и ще се устремите към природата. Няма да можете да слушате вашата музика, ще можете да чувате само звуците на природата. Няма да можете да ядете вашата храна, а ще бъдете принудени да търсите и намирате други, с по-висока вибрация продукти и с течение на времето ще преминете към хранене със слънчева енергия и с вибрациите на Божествената Любов.

Всичко, което в моите думи ви изглежда фантастично и неприемливо, в много скоро време ще стане ваш стил и начин на живот. Повярвайте ми и повярвайте на опита на другите светове.

Колкото и много усилия да полагате, за да отстоявате вашите навици и привързаности, всичко старо и ненужно ще бъде пометено в най-скоро време от свежите ветрове на промените и изгарящата енергия на Огнения Свят.

Ние подготвяме вашето съзнание за идването на Новата Епоха.

АЗ СЪМ ТОВА КОЕТО АЗ СЪМ.


Звукозапис на фрагмент от диктовката. Текста чете Т.Н. Микушина.