Настъпи времето да се завърнете в Бащиния Дом

Мои възлюбени деца, АЗ СЪМ Алфа. Преодолях огромно разстояние, не физическо, а разстояние в съзнанието на този Посланик, за да получа възможността сега да говоря с вас.

Деца на Земята, приближи се времето на космическата възможност, за което сте чували от устата на посланиците и пророците през последните няколко хиляди земни години.

Това е време за пряко и непосредствено общуване, когато вашите сетивни органи няма повече да ви ограничават във възприемането на Божествената Реалност. Това е време за преход към ново, по-фино ниво на съзнанието.

Съгласете се, че възможностите на вашите сетивни органи и възможностите на вашето съзнание са твърде ограничени.

Вие сте хванати в капана на вашето ограничено съзнание, в който сами избрахте да попаднете. Вие си мислехте, че ще бъдете господари на своята съдба, на своята планета. Вие искахте да станете богоподобни, но предварително ограничихте своя свят в рамките на тази планета.

И точно както идва време пиленцето да се излюпи от яйцето, така за вас дойде времето на космическата възможност, когато трябва най-накрая да излезете извън пределите на вашия свят.

Как да се постигне това? Необходимо ли е да строите все нови и нови, все по-съвършени летателни апарати, все по-мощни и по-мощни телескопи?

Не! Пълното достигане до далечните светове и безпределността, за което ви предупреждаваха пророци и посланици в миналото, е вътре във вас.

Вие сте създадени по Божий образ и подобие и следователно няма нищо невъзможно за вас в творчеството.

Творете! Съзиждайте! Устремявайте се!

Търсете и ще намерите!

Търсете не в света, който ви заобикаля. Търсете в дълбините на своето сърце.

Слушайте сърцето си. Тази здрава връзка между вашето същество и мен, вашия Отец, никога не е прекъсвала. Просто, самонадеяни като всички деца в преходна възраст, вие искахте сами да опитате. Да се изпитате. Аз не ви пречих. Вие правихте със своите тела и със своя свят всичко, което пожелаехте.

Но дойде краят, свърши това време, което ви бе дадено за експериментиране.

Време е да се връщате у дома, при своя Отец.

Мнозина няма да се върнат. Защото разчитаха, твърде много разчитаха на плътта, на съмнителната илюзия, заобикаляща ви във вашия илюзорен свят.

Вие създадохте илюзията със своето съзнание, като ползвахте моята енергия. И сами затънахте в тази илюзия.

И както децата, когато срещнат някоя трудност, търсят помощ и се обръщат към родителите си, точно така и вие сега трябва да се обърнете за помощ към мене, вашия Отец на Небесата.

Дойде време за обръщане на циклите, когато времето на разгръщане на илюзията се заменя с друг етап на космическата пиеса – свиване на проявените светове. Вероятно сте запознати с някои източни системи за мирозданието. Диханието на Единния. Вдишването на Брама. Издишването на Брама. Разширяване на Вселената и нейното свиване.

Това не е еднократен процес, в самата точка на обръщане процесите продължават няколко милиона години и тази продължителност е различна за различните системи от светове, в зависимост от степента на тяхната материалност.

За вас сега е важно да разберете, че свърши времето за умножаване на илюзията и настъпва времето за разделяне с илюзията.

Това ще заеме много време по земните мерки, но този процес вече започна. Независимо дали искат някои непослушни деца или не. Трябва да се разделите с илюзията. Съзнанието трябва да се промени.

И всичко, което упорства, което се съпротивлява на Закона, просто ще бъде  изпратено за претопяване в космическата пещ, подобно на миналогодишната трева или слама.

Когато пораснат, децата напускат бащиния дом. Те навлизат в живота, създават, творят своя живот, експериментират. За съжаление, лутайки се по пътищата на живота, не всички се завръщат в бащиния дом.

Аз ви викам сега у Дома. Аз се обръщам към всички мои синове и дъщери. Обичам ви всички, независимо от това, което сте вършили неправилно в този или някой друг от своите животи.

Настъпи времето да се завърнете в Бащиния Дом. Аз дойдох, за да пробудя вашето съзнание, паметта ви за вашия Източник.

Аз дойдох да ви напомня за вашата първа Любов.

Върнете се. Чуйте моя зов.

Стремете се към съприкосновение с фините светове в сърцето си. Започнете да опознавате другата реалност. И тя ще влезе във вашето съзнание. Вашето съзнание ще се разшири и ще може все повече и повече да възприема фините светове.

Ще падне пелената от очите ви и ще видите Ангелите и елементалите. Ще видите царството Божие около вас. Това царство, което се стремите да достигнете във физическия свят, ще дойде при вас, когато се откажете в съзнанието си от този физически свят.

Дерзайте. Стремете се.

И аз ще ви посрещна с разтворени обятия в Бащиния Дом.

АЗ СЪМ Алфа, вашият Отец на Небесата и очаквам вашето завръщане с търпение и Любов.