С помощта на Любовта можете да премахнете цялото несъвършенство на вашия свят 

АЗ СЪМ Ланело, дошъл отново при вас!

АЗ СЪМ дойдох, за да ви дам възможност да се запознаете с моите мисли и разсъждения за Русия и ситуацията в света. Ваша свободна воля е да приемете или не моите размишления за сведение и да се ръководите от тях в своя живот или да ги отхвърлите.

За съжаление, вие рядко се вслушвате в съветите, които получавате от нас.

За мнозина от вас информацията, която се съдържа в тези диктовки, по нищо не се отличава от информацията, която получавате от чисто човешките източници. Причина за това е недостигът на вашата Вяра.

Със своя човешки ум вие не можете да повярвате, че Възнесените Учители могат ето така просто да идват и да разговарят с вас.

Случва се точно това, възлюбени, което допускате в своето съзнание. Ако безкрайно повтаряте в своето външно съзнание, че в Русия никога нищо няма да се промени и по-хубаво няма да стане, наивно е да очаквате, че около вас ще се случат някакви промени.

Отначало съзнанието ви трябва да приеме промените, а след това ще стане проявяване на тези промени във физическия план. Не забравяйте, че енергията, Божествената Енергия, може да постъпва във вашия свят само по кристалната струна, закрепена във вашето сърце, в тайната обител на вашето сърце. Божествената Енергия, постъпваща във вашия свят през сърцата ви, се оцветява от вашите мисли, вашите чувства, вашите стремежи. Ако постоянно повтаряте в съзнанието си и постоянно държите в главата си лоши мисли и най-лоши предчувствия за бъдещето на Русия, не ви ли се струва странно да очаквате след това някакви положителни промени в страната си?

Ето защо това, на което е необходимо да се научите в най-близко време, е да изработвате положителна нагласа към заобикалящата ви действителност. Трябва да изграждате в съзнанието си положителен образ за бъдещето на вашата страна, за вашето населено място, за вашето семейство.

Създайте си навик, всеки ден след приключване на служебните си задължения да правите медитация за благото на Русия. Пуснете прекрасната класическа музика на руските композитори Рахманинов, Чайковски, музиката на видните световни композитори Бах, Бетховен, Моцарт. Размишлявайте над това, как бихте искали да видите бъдещето на вашата страна.

Не се притеснявайте да изкажете най-фантастичните на пръв поглед идеи. Изграждайте в съзнанието си щастливо бъдеще за вашата страна.

Ако ви е трудно да се съсредоточите върху цялата страна, можете да размишлявате за дейността, която може да осъществява вашата група.

Ако не принадлежите към никаква група, можете да изградите в съзнанието си бъдещето на семейството си, на своите роднини и близки, а и лично своето.

Ако не ви достига фантазия да измислите щастливо бъдеще на страната си. за вашето семейство и за себе си, тогава помислете върху това, какво представлява за вас щастието. Какво бихте искали да промените в живота си, за да изпитвате постоянно щастие, покой, хармония, любов.

Дори само като се намирате във възвишено състояние и отхвърляте тягостните мисли и чувства, вие ставате източник на Светлина за вашия свят. Представяйте си как в сърцето ви се влива непрекъснат поток чиста Божествена Енергия. Как вие сте собственик на тази Енергия. И върху вас лежи пълната отговорност за запазването на тази Енергия чиста и свята.

Почувствайте как тази енергия изпълва вашата аура. Вашата аура се разширява, изравнява се. Цялото ви тяло изпада в състояние на блаженство, нега. Чувствате покой и увереност в себе си, в своето бъдеще. Разбирате, че Бог се грижи за вас всяка минута, докато сте на Земята. Нужно е само да бъдете по-чувствителни и да се вслушвате в съветите, които получавате от своята Висша част.

Вашето Висше Аз винаги знае какво трябва да правите. Не упорствайте, вслушвайте се в неговите съвети, приемайте помощта му в земните ви работи.

Когато се изпълните с чувство на покой и любов, опитайте се да разпространите това чувство из цялата стая, в която се намирате. Представете си как аурата ви се разширява и изпълва цялата стая. После вашата аура продължава да се разширява и обхваща цялата къща, в която се намирате. Вашата аура продължава да се разширява и обхваща вече съседните сгради и целия град. И всеки човек, който попада в полето на действие на вашата аура, става също така спокоен, хармоничен и уравновесен като вас. Всички лоши и тревожни мисли напускат всеки човек, който попада в полето на действие на вашата аура.

С всеки удар на сърцето ви вашата аура се разширява все повече и повече. С всяко ваше вдишване и издишване областта на въздействие на вашата аура става все по-голяма и по-голяма.

Можете да си представите как в полето на действие на вашата аура попада цялата страна и цялото земно кълбо.

Целият свят изпитва постоянен недостиг на Любов, на спокойствие. Можете да подарите своята Любов на целия Свят, на всяко живо същество, намиращо се върху планетата Земя.

Представете си колко много същества на планетата Земя се нуждаят от вашата помощ именно сега. И вълните на Любовта, излизащи от вашето сърце, в този момент могат да предотвратят нечия смърт или да облекчат нечие страдание.

Подарете вашата Любов на света. Това е нещо, което можете да направите за света и което не изисква от вас никакви допълнителни усилия.

Изпращайте вашата Любов на президента на страната. Изпращайте вашата Любов на всички хора, които имат власт и от които зависи изменението на ситуацията във вашата страна.

Когато човек чувства изпращаната към него Любов, това му придава сили и увереност да извършва правилни, Божествени действия.

Молете се за това, вашите ръководители да получат в сърцата си Божествената Мъдрост. За да се отворят сърцата им за Божественото ръководство.

Вашата страна е вашето дете, вашето колективно дете. И върху всеки от вас лежи отговорността да се грижи за това дете.

Сега вашата страна прилича на безпризорно дете, което не е нужно никому и което всички проклинат.

Променете отношението си към своето дете и ситуацията в страната ви ще се промени.

Днес ви дадох направление за ежедневната ви работа. Можете сами да си съставите текст за медитация и да го повтаряте.

Единственото условие е искреност и чистота на вашите чувства. Не можете да имитирате Любов, не можете да имитирате грижа за вашата страна. Трябва да правите това искрено. Искрено да изпращате вашата Любов във всяка нехармонична ситуация, която възниква в страната ви.

И така, първо хармонизирате себе си. Усещате Божествената Енергия, постъпваща към вас, във вашето сърце. Усещате топлина в сърцето си. Чувствате как Божествената Любов и хармония проникват във вас от Божествения свят.

Сега можете да разпространявате тази Любов и тази хармония върху цялата страна, върху целия свят.

Когато в живота си се сблъскате с някаква нехармонична ситуация, винаги си спомняйте това чувство на Любов в сърцето си, по време на медитацията и изпращайте тази Любов от своето сърце към тази нехармонична ситуация.

Не можете да се борите с несъвършенството на целия свят, но можете да премахнете цялото несъвършенство от вашия свят с помощта на Любовта.

Аз СЪМ Ланело, с любов към вас.