Летният цикъл диктовки, който давахме в България чрез нашия Посланик, завърши

АЗ СЪМ Ел Мория Хан, отново дошъл при вас. АЗ СЪМ дойдох, за да ви съобщя, че летният цикъл диктовки, който давахме в България чрез нашия Посланик, завърши.

Аз се радвам, че успяхме да дадем този цикъл диктовки в България. Защото всеки път, когато даваме нашите послания, се освобождава огромно количество Светлина в мястото на приемане на диктовките. И страната и хората, които участват в процеса на приемане на диктовките, получават изрядна порция Светлина. И както всеки път, важното е как ще се разпоредите с получената Светлина.

Когато преди малко повече от две години мантията на Посланик на Братството беше положена върху раменете на Татяна, никой не би гарантирал, че Русия има светло бъдеще. На физически план цареше пълен хаос и безпорядък. Но ние дойдохме и заявихме в нашите послания, че се готви велико бъдеще за тази страна на финия план.

И не изминаха и две години и това, което беше подготвено на финия план, започна да се проявява на физическия план. И дори скептиците, които само преди една година мърмореха и казваха, че Русия пропада, сега стоят в недоумение и се почесват по врата.

Същото ще стане и с България. Ако тя успее да използва качествено получената Светлина, то много скоро я очакват големи промени, свързани и с образованието, и с икономиката. Всичко е във вашите ръце! И всички промени стават чрез изменение на вашето съзнание.

Винаги има опасност Светлината, която изливаме над Земята, да бъде неправилно използвана и изкривена, но всеки път се надяваме, че вашата чаша няма да се окаже пробита и ще се възползвате от получената енергия, в съответствие с Божествения план и Божественото предназначение.

Аз се радвам, че успяхме да дадем значителен обем Знания в този цикъл диктовки. Винаги помнете, че Знанията ви се дават за обмисляне, за медитация в тишината на вашето сърце. Не гледайте колкото е възможно по-бързо да оставите книгата с диктовките настрана. Постарайте се да попиете напълно всичко, което се съдържа във всяка диктовка, всяка капка живителна Божествена енергия и всяко Слово Божествена Истина.

Ние идваме при човечеството на Земята, за да укрепим нашите връзки, връзките между физическия и финия план. И нашите цели и задачи зависят изцяло от това, доколко пълно ще можете да усвоите информацията и енергията, които се съдържат в нашите послания.

Не ни карайте да ви напомняме отново и отново, че върху вас лежи огромна отговорност за преобразуването на физическия план на планетата Земя. Помнете, че вие сте дошли в това въплъщение, за да осъществявате конкретни действия във физическия план. Но за да бъдат вашите действия съвършени и за да съответстват на Божествения план, трябва преди всичко да се погрижите за вашите канали. Изчиствайте неуморно вашите фини тела с молитви и пост, разходки сред природата и общуване с деца и животни. Съзерцавайте прекрасното и под въздействие на красотата вие ще измените вътрешното си състояние. Нищо не влияе така върху човека, както красотата и природата. Пазете и култивирайте правилни образци в живота си. Старайте се всичко, което ви заобикаля, да ви изпълва с хармония и красота. Не се притеснявайте да насочвате другите хора, напомняйте им, че всичко, което ги заобикаля, оказва постоянно въздействие на тяхното съзнание и на техния вътрешен свят. И това се отнася също за гледането на телевизия и безконтролното слушане на радио. Пазете се от всякакви негативни вибрации, от които можете да се опазите. Има много начини да се опазите от негативните енергии и много от тях не изискват никакви парични средства.

Затова аз дойдох да ви напомня, че всичко е по силите ви. Вие можете да разчитате на помощта на Владиците и да отправяте призиви, но да действате на физическия план предстои на вас самите. И всички чудеса, които се случват, са щателно планирани. И чудото на преобразуването на физическия план непременно ще се случи, но за да стане това, вие трябва да подготвите това чудо във вашите сърца.

Аз ви пожелавам успешна работа над себе си. Следете всеки грам Божествена енергия да бъде насочен по предназначение. Дадено ви е много и вие сега трябва да проявите своята готовност за сътрудничество с Небесата.

Всички ваши усилия ще бъдат умножени и непременно ще дадат своите кълнове.

Наглед всичко, което се променя на физическия план, не е свързано с диктовките, които ние даваме, но повярвайте ми, че практически всички положителни изменения на планетата винаги са били свързани с това, че хората са приемали нашите посланици и Словото, което те носят. Ако нашите посланици не са били приемани и не им е била оказвана почест, страната, която е допускала тези негативни действия, е пропадала за дълги години в мрачни времена за съзнанието. И ние можем единствено да молим Бог да им прости, тъй като те не знаят какво правят.

Ние искрено се надяваме, че мрачните времена за човешкото съзнание са останали в далечното минало. И пред вас е ярката зора на Знанията, които носите в сърцата си.

Аз дойдох, за да дам заключителната диктовка от този цикъл и да ви известя, че ние ще продължаваме работата чрез нашия Посланик дотогава, докато съществува такава възможност за нашата работа на физическия план.

Не забравяйте, че върху всеки от вас лежи отговорност за грижата за нашия Посланик. Защото Божиите хора винаги са живели благодарение на грижите на добрите хора.

Аз се сбогувам с вас, но се надявам, че нашата раздяла няма да е задълго и ние отново ще се срещнем с вас чрез този Посланик, а с онези от вас, които сте готови, аз ще дойда и ще се срещна лично в тишината на вашите сърца.

АЗ СЪМ Ел Мория, до нови срещи!