Благословение

АЗ СЪМ Присъствието на Единния.

АЗ СЪМ отправям днес към вас Своето благословение.

Използвам тази възможност, за да изпратя Своя лъч на Любовта с такава интензивност, каквато е способна да бъде възприета от този посланик. О, човешкият организъм е способен да възприеме само милионна част от моето истинско Присъствие.

Аз не мога да Се явя напълно. Вашият свят не може да издържи Моите вибрации. Затова АЗ изпращам само малка част от своето Присъствие, пречупвайки Своя лъч на Любовта през чакрите на посланика. И вие, които се отнасяте с внимание към това послание, също ще можете да възприемете част от моето благословение към света.

АЗ СЪМ много се радвам, че има възможност за контакт между вашия свят и Моя свят. О, вие не можете да си представите колко значимо събитие е това!

Аз СЪМ Мога да присъствам във вашия свят. А това означава, че вашият свят получава огромна възможност за по-нататъшно развитие. Ако обстоятелствата не бяха се стекли така и АЗ не бях успял да присъствам в чакрите на посланика, то всичко би започнало да се развива по друг начин.

Във вашия свят вие сте свикнали за всичко да се ръководите от своите представи. И за вас е важно това, което се случва във вашия свят. И когато не можете да почувствате или да пипнете нещо, тогава само Вярата е способна да ви накара да възприемете каквото и да е.

В нашия свят не е така. За Мен фактът на Моето днешно послание е много важен и откриващ наистина нова възможност за човечеството на Земята. Защото АЗ решавам вашето бъдеще и от Мен зависи всичко.

Затова за онези, които не са способни да възприемат факта на моето днешно Присъствие във вашия свят, нека всичко остане както е било. Вие няма за какво да се безпокоите, всичко ще случва от само себе си в Моето Присъствие. Мнозина мечтаят всичко да се случва от само себе си, а в това време те да си почиват.

Обаче има разлика между Моето разбиране и вашето разбиране за това, какво трябва да се случи. В крайна сметка всичко ще се развива по онзи път, който Аз съм начертал, но едва ли това ще се хареса на по-голямата част от човешките индивиди.

Затова не губете времето напразно. Преустройвате своето съзнание. Вмествайте Божествените принципи и Божествените образци отначало в своя ум, а след това разпространявайте тези образци във вашия свят. Защото всеки човек, който има възможност чрез вашето съзидание да се докосне до Божествените образци, ще бъде освободен от магията на илюзията. И един след друг ще започнете да се събуждате за вечния Живот.

АЗ така казах.

Можете да прочетете за това в книгите на древните мъдреци, които бяха способни да улавят Моя лъч и да разговарят с Мен, когато се явявах във вид на горящ, но неизгарящ храст. Достатъчна е една милионна част от Моето Присъствие във вашия свят, за да започне всичко да се изменя.

Сега, когато ви казах основното, искам да закрепя казаното.

Нека това, което предстои, да не ви плаши. За чистите сърца и пречистените съзнания нищо не е страшно. Вие вече заслужихте своето право да влезете във вечния Живот. Онези, които по своята свободна воля избраха света на илюзията, ще останат за известно време в този свят, докато той не прекрати своето съществуване.

Целият механизъм за определяне на по-нататъшния път се намира вътре във вас, във вашите сърца.

Да бъдеш привързан към физическия свят и да влезеш в Царството Божие е невъзможно. Аз говоря за всяка, дори и най-малката привързаност.

Каня всички на пир. Всеки може да влезе. Но ще успеят ли всички?

Вратите на Божествената възможност са широко отворени, толкова широко, колкото никога досега.

Оставете вашите мрежи, елате с Мен. Аз ще ви направя ловци на човешки душѝ. И ние ще успеем да извадим твърде много душѝ от морето на илюзията преди срока, който наближава.

Аз казах достатъчно за тези, които разбират. Онези, които просто четат или слушат, но не разбират, за тях АЗ също казах всичко, което е необходимо.


АЗ СЪМ Присъствието на Единния. Ом.

 


 

Слушайте аудио запис на диктовката. Текста чете Т.Н. Микушина.
(на руски)