Аз сe стремя да общувам от сърце в сърце с тези, които са готови за такова общуване

АЗ СЪМ Иисус, дошъл при вас в този ден, за да дам моите наставления, които предварително съм ви подготвил.

Рядко имаме възможност за непосредствено общуване с тези, които се намират сега във въплъщение. Но тази възможност за общуване непосредствено между мен и вас е заложена във вашата природа. И ако вие си направите труда да се устремите с цялото си сърце, с цялата си душа към общуване с нас, то бихте могли да ме чуете. Аз бих дошъл при вас точно по същия начин, както сега съм дошъл в телесния храм на Татяна и бихме разговаряли. Бих могъл да ви дам наставленията направо, без посредник. Това е нещо, което аз страстно желая – да установя пряк контакт с всеки от вас.

Повечето от хората, които четат тези диктовки, изповядват християнството. Но вероизповеданието не представлява никакво препятствие за общуването помежду ни. Защото хората сами са разделили вярата на различни религии. И всяка религиозна система се стреми да държи в подчинение своето паство и зорко следи то да не напусне нейните предели. Но аз съществувам и се стремя да общувам с всички, независимо от религията, към която принадлежите вие и вашето семейство. Постарайте се да ме допуснете във вашето съзнание като Възнесен Владика – не като идол, пред който се покланя болшинството от християните в света, а като ваш по-голям брат, като приятел, който е готов да се отзове на всяка ваша молба и да ви се притече на помощ, когато ме повикате.

Аз съм Владиката, който е много близо до Земята и вие дори не можете да си представите, колко е близко моето присъствие. Аз мога да съм сред вас по време на вашата молитва, когато ме призовавате. Мога да дойда в тишината на вашето уединение, когато искрено искате да се срещнете с мен и да получите съвет в някоя трудна житейска ситуация. Не се стеснявайте да се обръщате към мен. Аз съм Възнесен Владика и служа на земното човечество през цялото време, откакто напуснах този живот, когато бях Иисус. Оттогава често се явявам на тези, които изповядват истинското християнство в сърцето си. Не на онези, които са превърнали християнската религия в източник на своето съществуване, не на онези, които лицемерно спазват църковните догми и правила. Аз се стремя към общуване от сърце в сърце с тези, които са готови за такова общуване. За твърде много хора аз съм не толкова християнски символ, колкото приятел. Преди много прераждания аз съм се срещал с вас и съм давал своето Учение по време на въплъщението ми като Иисус. И сега нашата връзка не е прекъсната на финия план. Вие имате възможност да се обучавате в моята обител по време на сън. Призовавам онези от вас, които още не са се възползвали от тази възможност за общуване с мен, да го направят. Ако преди заспиване се намирате в спокойно, хармонично състояние, то след молитвата можете мислено да се устремите към връзка с мен и ние непременно ще се срещнем по време на нощния ви сън. Аз ще отговоря на вашите въпроси и ще ви окажа цялата възможна помощ. Нека да не ви смущава това, че когато се събудите, може да не си спомняте подробностите от нашата среща. Или дори съвсем да не помните, че нашата среща се е състояла. Това не е важно, защото в живота си вие ще се възползвате от получените наставления, дори това да премине покрай вашето външно съзнание.

Ето защо, пазете в себе си стремежа за среща с мен и ние непременно ще се срещнем.

Не очаквайте, че аз ще дойда при вас, сякаш съм човек и съм се отбил да си поприказваме. Не, нашето общуване ще се състои на финия план. И вие ще трябва да положите усилия, за да ме чуете. Аз ще говоря с вашата душа или с вашето Висше АЗ. Ще чуете моите думи в сърцето си. Това няма да бъдат обикновени човешки думи, може да не са дори и мисли. Това ще бъде усещане за моето присъствие и как ви изпълва моята енергия. Аз ще напълня чашата на вашето сърце със живителна влага, ще ви дам успокоение и усещане за покой и блаженство. Ще ви дам всичко, което не ви достига във вашия живот. И след като изпиете нектара на блаженството от моята чаша, ще разберете, че всичко, което ви е тревожило и измъчвало, всички ваши проблеми са останали някъде далеч. Много от тях вече няма да се върнат, защото съм ви дал частица от моето съзнание. И тъй като вашето съзнание се е променило, вече няма да бъдете въвличани в кармичните ситуации, които са ви причинявали тревога и безпокойство.

Дава ви се според вашата Вяра. Ако Вярата ви е силна и никакви житейски неудачи не могат да сломят вашия стремеж, то ние във всички случаи ще се срещнем. Аз много се надявам, че ще се срещнем. Защото за вас възможността за нашата среща е помощ, която се дава от Небесата.

Не вярвайте на тези, които казват, че ви е нужен посредник, за да общувате с мен. Не, ние можем да се срещнем в тишината на вашето сърце и аз ще ви помогна да решите всичките си текущи проблеми. Но степента на Вяра и преданост, която ми позволява да присъствам във вашата аура, не се среща често сред хората. Аз не мога да дойда при вас, ако се намирате в голям град и ако сте твърде загрижени за вашите земни дела и проблеми. Не мога да дойда при вас, ако сте обременени от някакви лоши навици, които ни разделят. Имам предвид всякакви ваши пристрастия – към алкохол, цигари, гледане на телевизия; некачествени състояния на съзнанието, които ви преследват като обидчивост, завист, ревност, злоба.

Няма да мога да присъствам във вашата аура, ако сте обременени с тези недостатъци или всякакви други, които сами можете да изредите, защото твърде добре ги знаете и не можете да се отървете от тях, прераждане след прераждане.

Аз съм отворен за общуване, но вие сами трябва да положите усилия, за да стигнете до мен, да издигнете вибрациите си до нивото, на което нашето общуване може да се състои. Всеки от вас добре познава недостатъците, които му пречат да стигне до мен, но вие не бързате да се разделяте с вашите недостатъци и проблеми.

Нищо, аз ще почакам, докато узреете и решите да встъпите в непосредствено общуване с мен. Засега използвам възможността и говоря с вас чрез този Посланик. Напомням ви също така за възможността да се срещнете с мен по време на сън.

Възможност за нашата среща съществува винаги, единствено вие ограничавате тази възможност за общуване помежду ни.

А сега искам да ви пожелая да постигнете онзи вътрешен стремеж, чрез който ще преодолеете всичките си недостатъци и който ще ви позволи да се издигате към върха на Божественото съзнание, без спиране и без подхлъзване надолу.

Защото понякога един ваш погрешен избор е достатъчен, за да прекратите възможността за общуване помежду ни до края на сегашното ви въплъщение.

Бъдете внимателни, когато вървите през живота си и обмисляйте всеки ваш избор и всяка крачка.

Защото много от обитателите на астралния план също се стремят да влязат в контакт с вас, за да получат във ваше лице изпълнител на тяхната воля и замисли. Да се осъществи общуване и взаимодействие с тези същества е много по-лесно, отколкото с мен. За това не е необходимо да се разделяте с нито един от своите недостатъци.

Така вие самите винаги ще знаете, с кого се срещате на финия план. Дали с мен или с мой двойник, който не е от Светлината. Ключът за отговора на този въпрос ще бъде чистотата на вашето съзнание и навиците и зависимостите, от които не сте в състояние да се освободите.

Дори не е нужно да питате някого с кого общувате на финия план. Достатъчно лесно е да анализирате непредубедено своите мисли, начина на живот и взаимоотношенията си с околните.

Така че всичко е по силите ви и вие сами вземате решение, с кого да осъществите контакт на финия план.

Дарбата за различаване ви е необходима, но да се направи разликата понякога не е нужна никаква дарба, трябва само да анализирате начина си на мислене, своите навици и привързаности.

Аз не губя надеждата за среща с вас. И с нетърпение очаквам нашата среща.

АЗ СЪМ Иисус, с огромна Любов към вас.