Аз дойдох да предупредя, че не всичко е благополучно на Земята

АЗ СЪМ Елохим Херкулес. АЗ СЪМ могъщ Елохим на Бога. Може да сте чували някои неща за мен в древните митове и легенди. Но за всички митове са необходими ключове, за да бъдат разшифровани и разбрани. Митовете не трябва сляпо да се повтарят. Необходимо е да се види какво стои зад тези митове. И не винаги зад митовете стоят събития, които са се случвали на Земята. Най-често в тях се съдържа описание на събития, случили се на по-високите планове на битието.

АЗ СЪМ служа на лъча на Волята на Бога. Силата е моето основно качество. Силата и предаността на Волята на Бога. Също така отговарям за света на формите, за това, светът на формите да продължи своето съществуване до онзи срок, който е указан, но за него зная само аз и Висшите Владици.

Може да ви се стори странно, защо дойдох при вас в този ден? Аз дойдох при вас в този ден, за да предупредя, че не всичко е благополучно на Земята. Човечеството продължава да разклаща лодката с необмислени действия, мисли и чувства. Особено много необмислени неща се случват в края на годината, когато хората, както си мислят, празнуват новата година.

Длъжен съм да ви кажа, че за няколко дни такова празнуване се създава такъв обем карма, какъвто за цялата останала година. Затова преди да празнувате, се замислете по какъв начин е по-добре да го направите. Може би все пак е добре да се промени традиционната представа за празника като задължително обилно ядене и пиене?

Ако аз с цялата си мощ и сила не удържах баланса на планетата, планетата отдавна би се разлетяла на парчета като орех, върху който е пуснат огромен камък. Защото кармата на човечеството към сегашния момент е способна да разруши планетата за части от секундата.

Струва ви се странно, че съм така откровен с вас и говоря за такива страшни неща. Мислите, че ви плаша или искам да предизвикам у вас страх.

Напротив, далеч съм от това. Единственото ми желание е да вразумя неразумните чеда, въплътени на планетата Земя и да споделя с вас информация за това, колко е човечеството задлъжняло с Божествена енергия към космическата банка. Всяка година в това сложно време на годината, Кармичното Ръководство получава на Великото Централно Слънце кредит от Божествена енергия, за да могат еволюциите на планетата Земя да имат платформа, на която да могат да еволюират.

И всеки път успяваме да убедим Висшия Съвет на вселената да бъде отпусната енергия. Но аз зная примери от други планети, когато настъпваше момент, в който отпускането на Божествена енергия за поддържане на физическата платформа биваше прекратено. Планетата се пръскаше на парчета за броени секунди. Поясът от астероиди между Марс и Юпитер е паметник на неразумността на цивилизациите на разрушената планета.

Някои от представителите на тази планета получиха приют на Земята. И те, някои от тях, отново продължават да се занимават със същите тези неща, вероятно убедени в своето безсмъртие и безнаказаност.

Аз като Елохим ще правя всичко, което зависи от мен, за поддържането на физическата обвивка на планетата Земя в нейната цялост. Обаче съществува Висш Съвет, на който аз безпрекословно се подчинявам.

Вие, човечеството на Земята, продължавате своята еволюция благодарение на безграничната милост на Небесата. И аз на ваше място бих благодарил на Небесата във всички ваши храмове по 24 часа в денонощието във времето, оставащо до новата година.

Ако отделяхте за молитви и медитации поне 10 процента от времето, което отделяте за развлечения, тогава Кармичното Ръководство би имало аргументи пред Централното Слънце. Обаче това не се случва. Замислете се.

Има ли сред хората, населяващи вашите градове, поне по 10 праведника? Способни ли са те на уединение и молитвено бдение за благото на еволюциите на Земята и в името на тяхното спасение?

АЗ СЪМ идвам много рядко. И съм съвсем немногословен. И ми се струва, че вече казах всичко, което е необходимо.


АЗ СЪМ Херкулес.

 


 

Слушайте аудио запис на диктовката. Текста чете Т.Н. Микушина.
(на руски)