An error occurred.

Try watching this video on www.youtube.com, or enable JavaScript if it is disabled in your browser.

 

 

Радостна новина от Америка!

 

Писателят, философът, общественият деец Татяна Николаевна Микушина и книгата „Мория“ са удостоени с бронзов медал на най-големия международен конкурс „Любима книга на читателите – 2022“ (Readers’ Favorite – 2022), който се провежда всяка година в САЩ.

                 

 

В три поредни години книгите на Татяна Николаевна Микушина: «Сокровища Божественной Мудрости» - 2019 , «Санат Кумара» - 2020, «Майтрейя» - 2021 получиха най-високата оценка 5 звезди.

 

 

 

 

 

 

 

«Сокровища Божественной Мудрости» -2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Санат Кумара»- 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Майтрейя»-2021

 

 

 

 

 

 

 

Тази година за първи път авторката Татяна Николевна Микушина и нейната книга „Мория“, съдържаща Учение на Владиците на Мъдростта е поставена на по-високо ниво.

 

 

 Изпълни се едно дългоочаквано събитие – номинирането на авторката и нейната книга на конкурса „Readers’ Favorite-2022» и  присвояването на бронзов медал!

 

 

 

Книгата „Мория“ беше номинирана в разделите „Духовност и мистика“ и „Новата ера“.

 

 

 

Блестящите релефни стикери върху обложката на книгата свидетелстват, че тази книга е спечелила бронзов медал на конкурса „Любима книга на читателите – 2022“ „Readers’ Favorite - 2022 Bronze Medal

 

        

 

 

 

 

Поздравяваме от все сърце нашия любим Учител Татяна Николаевна Микушина с присвояването на бронзов медал лично на нея и на книгата „Мория“ на най-големия международен конкурс „Reader’s Favorite-2022», който се провежда в Америка!

 

 

Мечтаем, вярваме и се надяваме на Победа!

Винаги Победа!

Винаги Победа!

Винаги Победа!

 

С Любов  от нашите сърца и безкрайна Благодарност!

Екипът на Международния Сириус-център.

_______________

 

 

На свой ред изказвам искрена благодарност и признателност на Международния екип за многогодишния подвижнически Труд за Общото Благо!

С Бог всичко е възможно!

Татяна Микушина

 

 

 

 МОРИЯ

Книга на Т.Н.Микушина от серията „Владиците на Мъдростта“

Книгата е издадена на следните езици: руски, английски, български, литовски

 

В книгата са представени Ученията на Владика Ел Мория, дадени чрез Т.Н.Микушина в периода 2005г. – 2016 г.

Владика Мория (Мория, Ел Мория) – Махатма от Великото Бяло Братство – става известен през 19-ти век благодарение на организацията Теософско общество. Първо за него съобщава Е.П.Блаватска през 1880 г. До средата на 20-ти век Майстор Мория сътрудничи с Елена и Николай Рьорих. В резултат на това сътрудничество през 20-те и 30-те години в света се появява учението Агни Йога или Живата Етика, призвано да подготви съзнанието на човечеството за новия етап на неговото развитие.

Много от нас са били и продъжават да са ученици на Майстор Мория, въпреки че може да не осъзнаваме това с външното си съзнание. В своите Послания Мория дава Учение за правилните действия във физическия план, за Служението на Братството и за необходимостта от промяна на нашето съзнание. За тази цел ученикът трябва да придобие качествата, необходими на всеки ученик - такива  като преданост, настойчивост, решителност, дисциплинираност. Майсторът говори за нашия дълг, за това, защо сме дошли в този свят, за необходимостта от действия за Общото Благо, за истинското разбиране на Служението на ближния и на света.

 

„…качествата Вяра, Устременост и Постоянство са незаменими за вас на сегашния етап от развитието ви.

И това, което човек не може да направи, може да го направи Бог. Дори това, което изглежда невъзможно от гледна точка на човешката логика.

Просто допуснете в съзнанието си Бог и Той ще направи останалото Сам.

Неудобно е да повтарям тези прости Истини. Но суетата и обстоятелствата  на вашия живот постоянно скриват от вас перспективите, които ние разкриваме в нашите Послания. Затова буквално всеки ден трябва да се измъквате от тресавището на масовото съзнание и да се устремявате към планинските върхове на Божественото съзнание. Един ден пропуснат от вас ви отпраща седмица назад.

Затова само ежедневната работа над себе си, само ежедневните усилия са способни да променят вас и обкръжаващата ви илюзия.

 

Посланията на Владика Мория са изпълнени с дълбока мъдрост и бащинска любов към човечеството.

 

Други книги от серията „Владиците на Мъдростта“

 

 

 

В серията влизат сборници от Посланията на най-известните Учители на съвременното човечество. Всеки от Владиците на Мъдростта е характерен със своите вибрации. Всеки от тях се е стремил да предаде на нас, сегашното поколение хора това, което е сметнал за най-важно в настоящия преходен период.

Заказать книги можно

в интернет-магазине «СИРИУС»: 

https://poslanie-book.ru

или по тел.: (3812) 489-187, +7-908-114-2478, 

e-mail: sirius.book@gmail.com

 

 Книгата "МОРИЯ" от серията  „Владиците на Мъдростта“

на други езици:

английски, български, литовски.

 

 

 

http://sirius-ru.net/

Редактор на изданието Татяна Мартненко

Мир, Светлина и Любов!

 

https://r.sirius-ru.net/2022/2022-10-01.htm