An error occurred.

Try watching this video on www.youtube.com, or enable JavaScript if it is disabled in your browser.

 

 

Календар Слово на Мъдростта

за 2023 г.

Скъпи приятели!

Бързаме да споделим радостна новина! Току що излезе от печат новият календар за 2023 г. с ликове на Владиците на Мъдростта и цитати от техните Послания! В тази юбилейна за Издателска къща „СириуС“ година календарът е с нова тема – „Космосът и Висшите светове“!

За многото години от съществуването си календарът с ликове на Владиците стана любим на повечето от читателите на книгите на Издателска къща „СириуС“ и стана добър подарък за Нова година. Образите на Владиците и цитатите от Посланията ни позволяват в ежедневната суета да извисим съзнанието си, да постигнем по-хармонично вътрешно състояние, да помислим за вечното, а значи, да застанем малко по-близо до нашите Велики Учители!

       

 

        Както и преди, в календара са обозначени важни дати: милостта на 23-я ден във всеки месец, Часът на Милостта на Майка Мария, а също и дните на лятното и зимното слънцестоене и на пролетното и есенното равноденствия.

Нека в нашето сложно време календарът да стане мъничък лъч на светлина и радост, който винаги да ни помага да бъдем устремени към Владиците и към великото Учение, дадено чрез Татяна Николаевна Микушина!

 

 

 https://youtu.be/0MzX3XflVo0

 

Форматът на календара в разгънат вид е 297х420 мм (А3), състои се от 28 страници

Стойността му (без разходите за изпращане) е 230 рубли.

Календарът може да се поръча

в интернет-магазина  «СИРИУС»: 

https://poslanie-book.ru/souvenir/kalendar-2023

или на тел.: (3812) 489-187, +7-908-114-2478, 

e-mail: sirius.book@gmail.com

 

<……..>

 

 

http://sirius-ru.net/

Редактор на изданието Татяна Мартненко

Мир, Светлина и Любов!

 

https://r.sirius-ru.net/2022/2022-09-01.htm