Проект „Любими книги от Учението“. Изводи

                        

Скъпи приятели!

Проектът „Любими книги от Учението“ завършва.

Благодарим на всички, които взеха участие в него. Благодарим ви за сърдечните, искрени разкази и мнения за вашите любими книги от Учението на Владиците на Мъдростта, за това как са влезли в живота ви, как са го изменили.

Книгите от Учението са нашият маяк и пътеводител в този материален свят. Те не ни позволяват да паднем до дъното на безверието, отчаянието и унинието.

Всички изпратени видео филми и писмени отзиви помогат да осъзнаем колко важно е за всички нас да запазим нравствените ориентири и приоритети във всяко време.

 

 

Някои от изпратените отзиви и видеофилми така дълбоко влязоха в душите и сърцата ни, обикнаха се от мнозина, че въобще не можем да се откъснем от тях, препрочитайки и гледайки ги по няколко пъти.

Опитът на всеки човек е безценен, защото често разкрива още някоя неизвестна преди страна на една или друга книга, помага по-добре да опознаем Учителя, дал Посланието.

В продължение на цялата година Татяна Николаевна Микушина даваше идеи за проекти, които ни помогнаха да поддържаме равновесие по време на изпитите, които ни дава животът, като не се впускаме в кипящия поток на събитията, като по този начин запазваме своята енергия и се стараем да вървим по Висшия Път, осъзнавайки нашето единство.

Благодарение на всички предишни проекти (Седемдневното непрекъснато молитвено Бдение за стабилизиране на ситуацията на планетата, Всеобщата медитация със звука „ОМ“, Ръка, протегната за помощ. Споделянето на духовен опит), а също и на този приключващ проект „Любими книги от Учението“, още веднъж видяхме, че съвсем не сме толкова малко на планетата.

Почти във всеки край на света има хора, които четат книгите с Посланията на Владиците на Мъдростта и които се стремят да разпространяват Учението колкото е възможно повече.

Това е много важна мисия, а най-главното при разпространяването на книгите с Учението ще бъде нашият личен мотив, нашето вътрешно състояние, състоянието на нашето съзнание. Както светлината на лампата привлича пеперудите, така и енергията, която излъчваме, привлича хората. А вибрациите на нашата енергия се повишават според това как Учението прониква в нашето същество.

Татяна Николаевна посвети на тази тема много време, напомняйки ни, че за разпространяване на книгите не е достатъчно само желание. Трябва постоянно да се извършва вътрешна духовна работа.

Това е залогът за успешно разпространение на книгите с Учението на Владиците на Мъдростта.

Това е нашата основна задача.

В помощ на духовната работа имаме книги с Учението, лекции и интервюта на Татяна Николаевна Микушина, духовни практики и методики, препоръки от Владиците.

Всички материали: Послания, Розарии, мантри, филми красиво внимателно и с Любов са представени на сайта „Сириус“ (https://sirius-ru.net и https://sirius-net.org).  

На нас ни остава само с Благодарност да приемем този Дар от Владиците и Учителя и да го прилагаме в живота си.

Имаме също и препоръките на Владиците на Мъдростта как трябва да действаме в това време.

 

 

Както каза Възлюбеният Санат Кумара в Своето „Екстрено Послание“ от 16 ноември 2010 година:

„Дойде вашият ред. Вие дойдохте във въплъщение за тази мисия, времето на която настъпва.

Вие трябва да излезете от тълпите, трябва да се отделите и да станете тези, които сте в действителност – проводници на Светлината, електроди на Светлината. Чрез вас, чрез вашите проводници трябва да се осъществява балансът на планетата Земя.

<…> Суетата на живота трябва да отстъпи. Всичко вътре във вас да замлъкне. Настъпи вашето време.

<…> Балансът трябва да бъде възстановен. С цената на молитви, с цената на установяване на вътрешна тишина и безмълвие.

Вие сте малко и само чрез неимоверно съсредоточаване във вътрешна работа, само чрез концентрация върху Висшето през целия ден, е възможно да се съхрани балансът.

Не обръщайте внимание на това, което се случва около вас. Необходимо е единствено да се концентрирате в сърцето си, в Бога, пребиваващ вътре във вас.

Нека вятърът да духа, нека виелицата да вие, нека пожарите да бушуват, нека светът да се руши – още е възможно всичко да се промени, ако поне в няколко човека пламъкът гори равномерно и цари покой и хармония.

Призовавам ви към мълчание. Призовавам ви към молитва. Призовавам ви към медитация. Призовавам ви да станете тези, които сте в действителност: синове и дъщери на Бога. Всичко вътре във вас да замлъкне и постепенно нарушеното равновесие ще може да се възстанови“.

 

 

 

 

 

http://sirius-ru.net/

Редактор издания Татьяна Мартыненко

Мир вам, Свет и Любовь!