Скъпи приятели!

Наближава денят на диспенсацията „Час на Милостта“ - всяка година на 8 декември от 12:00 до 13:00 часа,

която даде Възлюбената Майка Мария.

Това е Велика Милост на Небесата!

Моля, напомнете за тази милост на своите приятели и познати!

 

 

Нека си припомним как дойде при нас този Дар от Небесата, как да се подготвим за него и как да проведем Часа на Милостта в еди-нение с Майка Мария и Бога.

 

„За времето от 24 ноември 1946 година до 8 декември 1947 година благословената Майка Мария се явила единадесет пъти на Сестра Пиерина от Италия. Майка Мария молила за покаяние и изкупление на греховете от лошите постъпки. Тя помолила да се дават молитви за обръщане на Русия.

Майка Мария помолила Сестра Пиерина да отиде в църквата на 8 декември по пладне. „Това ще бъде моят “Час на Милостта”, казала Мария. Сестрата попитала как да се подготви за този “Час на Милостта”. Майка Мария отговорила: „С молитви и покаяние. Прочети 3 пъти с разтворени обятия 50-ти псалом на Давид. По време на Часа на Милостта могат да бъдат дарени много духовни милости. И милостта на Бога ще докосне най-коравосърдечните и безсърдечните грешници”.

Благословената Дева обещала, че всичко, за което я помолят хората по време на Часа на Милостта(дори невъзможното), ще им бъде дарено, ако това съответства на волята на Вечния Отец.

Сутринта на 8 декември хората започнали да пристигат в църквата и до обяд се събрали десет хиляди души, повечето от които стояли на улицата, тъй като в църквата нямало място за всички. Те четяли Розарий. Внезапно от купола на църквата се спуснала брилянтно-бяла светлина и се появила стълба, която стигала до пода.

Стълбата била украсена с червени, бели и жълти рози. Благословената Дева се появила облечена в бяло и излъчвайки светлина. Като се усмихнала, тя започнала да говори с мек и любящ глас. „АЗ СЪМ Непорочното Понятие, Майка на Всички Милости и Майка на Моя Възлюбен Син Иисус. Искам вие да ме познаете като Тайнствена Роза.

Искам всяка година на 8 декември по обяд да провеждате „Час на Милостта”. Много духовни милости и физически благословения ще бъдат дадени на онези, които се молят в продължение на един час”. След това грациозно разхвърляйки рози, тя започнала бавно да се изкачва по стълбата. Когато стигнала до средата, тя отново заговорила: ”Аз съм много щастлива като виждам тази огромна проява на Вяра”.

В изпълнение на обещанието на благословената Майка Мария много болни били излекувани и много чудеса се случили.

 

 

„Аз винаги съм до вас като любяща и грижовна майка“

 

Изминаха 60 години от онзи знаменателен ден и на 8 декември 2007 г. Майка Мария отново стори чудо, сега вече в Русия, чрез Посланика на Великото Бяло Братство Т. Н. Микушина. Ето как самата Татяна Николаевна си спомня за този ден.  

„Аз посвещавам на Майка Мария времето от 12 до 13 часа на 8-ми декември последните десет години. За това време съм молила Майка Мария за много неща. Включително съм я молила да имам възможност да работя само за Бог. Майка Мария изпълни всички мои молби.

         През 2007 г., както винаги се усамотих, прочетох три пъти 50-ти Псалм на Да-вид и се опитах да се съсредоточа върху лика на Майка Мария. Присътствието на Майка Мария беше много силно. Майка Мария ми даде да разбера, че желае да даде Послание. Отидох до компютъра и записах диктовката: „Аз дойдох днес да ви напомня, че съм винаги до вас като любяща и грижовна майка“[1].

От тази диктовка следва, че Майка Мария е продължила действието на диспенсацията за Часа на Милостта. Тази диспенсация е велика Милост от страна на Майка Мария и Възнесените Същества, която може да бъде използвана от всички без изключение в това трудно време.“. 

 

 

В диктовката Майка Мария не моли в началото на Часа на Милостта да се чете три пъти 50-ти Псалм на Давид. Обаче за тези, които искат строго да следват първоначално дадената диспенсация през 1947 година, публикуваме реда за провеждане на Часа на Милостта и 50-ти Псалм на Давид.

 

 

Необходими условия за участие в „Часа на Милостта“

1.       Ден и час на “Часа на Милостта” – 8 декември от 12 до 13 часа. Един час в единение с Бога.

2.       Преди „Часа на Милостта“ е необходимо да се погрижите за обстановката на физически план. Възможно е на някого да му се наложи да си вземе отпуск за 2-3 часа за подготовка за „Часа на Милостта“ и за самия „Час на Милостта“. Например, 15 до 30 минути преди началото на диспенсацията трябва да се погрижите за това нищо да не ви отвлича през този Час: уговорете се с вашите близки в къщи, изключете телефоните, телевизорите, радиоприемниците.

3.       Освен съответстващата обстановка на физичен план, необходимо е да се подготвите вътрешно. Препоръки за вътрешна настройка дава Т.Н. Микушина: „По време на „Часа на Милостта“ трябва да се намирате в много хармо-нично състояние, изпълнени с Любов и вътрешно спокойствие. Затова от-делете 15-20 минути преди „Часа на Милостта“ за настройка с Бога вътре във вас. За това може да четете любими молитви, да гледате Лика на Майка Мария, слушайки спокойна хармонична музика, да прочетете или прослушате звукозапис на Нейни Послания. Пред самото начало на „Часа на Милостта“ поседете мълчаливо няколко минути със затворени очи и се съсредоточете върху сърцето си. Представете си, че дишате със сърцето си. Дишайте бавно и дълбоко“.

„Вие трябва да влезете в състояние на пълна хармония и единство с Бо-га.“. (Възлюбеният Сурия, 13 декември 2005 г.)

4.       После можете да прекарате този час в мълчаливо общуване с Бога, медитирайки върху онези изпитания, които е преминал Иисус, възхвалявайки Бог, четейки любимите си молитви (призиви, Розарии). Можете също да пеете песни, химни (например, песни, посветени на Иисус, на Майка Мария и т.н.) Може предварително да си съставите план за своя Час на Милостта - какво ще правите през този час.

 

 

Скъпи приятели,

Тази година за предстоящия ден на диспенсацията на 8 декември е създадена специална страница „За Часа на Милостта на Майка Мария“, на която са събрани заедно филми и песни, посветени на Майка Мария, Розарии, Посланията на Майка Мария и други материали, за да можем с огромна отговорност, Божествен трепет и смирение да се подготовим за участие в тази Велика Милост от Небесата.

 

 

50-ти Псалом на Давид

Помилуй ме, Боже, по голямата Си милост, и по многото Си щедрости изглади беззаконието ми.

Много пъти ме умий от моето беззаконие и очисти ме от моя грях,

защото беззаконията си съзнавам, и моят грях е винаги пред мене.

Пред Тебе, пред Тебе едничкия съгреших и лошо пред твоите очи извърших; тъй че Ти си прав в Твоята присъда и чист в Твоя съд.

Ето, в беззаконие съм заченат, и в грях ме роди майка ми.

Ето, Ти обикна истината в сърцето, вътре в мене ми яви мъдростта(Си).

Поръси ме с исоп, и ще бъда чист; умий ме, и ще бъда по-бял от сняг.

Дай ми да чуя радост и веселие, и ще се зарадват костите, от Тебе съкрушени.

Отвърни лицето Си от греховете ми и изглади всичките ми беззакония.

Сърце чисто създай в мене, Боже, и правия дух обнови вътре в мене.

Не ме отхвърляй от лицето Си и Светия Твой Дух не отнимай от мене.

Върни ми радостта на Твоето спасение и с властния Дух ме утвърди.

Беззаконните ще науча на Твоите пътища, и нечестивите към Тебе ще се обърнат.

Избави ме от кръвнина, Боже, Боже на моето спасение, и езикът ми ще възхвали Твоята правда.

Господи, отвори устните ми, и устата ми ще възвестят Твоята хвала:

защото да би искал жертва, аз бих Ти дал; но към всесъжения не благоволиш.

Жертва Богу е дух съкрушен; сърце съкрушено и смирено Ти, Боже, не ще презреш.

Стори добро(Господи) на Сион по Твоето Благоволение; въздигни стените иерусалимски:

тогава ще Ти бъдат угодни жертви на правдата, възношение и всесъжение; тогава на Твоя олтар ще възложат телци.

 

 

 

 

 

http://sirius-ru.net/

Редактор издания Татьяна Мартыненко

Мир вам, Свет и Любовь!

 [1] Аз дойдох днес, за да ви напомня, че съм винаги до вас като любяща и грижовна майка. Майка Мария, 8 декември 2007 г