Книгата на Татяна Николаевна Микушина

Санат Кумара“ получи 5-звездна оценка

 

Това е най-високата оценка на най-големия международен конкурс за книги „Любима книга на читателите 2020“

(Readers Favorite 2020), провеждан в САЩ

 

 

Скъпи приятели!

С голяма радост съобщаваме, че през пролетта на 2020 г. книгата на Татяна Николаевна Микушина „Санат Кумара“ беше представена в САЩ на най-големия престижен международен конкурс за книги „Любима книга на читателите 2020“ (Readers Favorite 2020).

 

 

Книгата беше номинирана в разделите „Духовно-мистични“ и „Нова Ера“.

От няколкото хиляди книги, представени в конкурса, рецензентът избра тази книга и ѝ присвои най-високата 5-звездна оценка във всяка от разглежданите категории: за външен вид, сюжет, разработка, форматиране, търговски потенциал.

5-звездният рейтинг е най-високата оценка за една книга.

Това ни дава право да получим блестящи сребристи релефни лепенки (стикери), които означават, че тази книга има 5-звездната оценка на «ReadersFavorite Five Stars» – „Любима книга на читателите“.

Конкурсът продължава и името на автора на книгата-победител в този знаменит конкурс ще се обяви на 1 септември 2020 г.

 


Предлагаме на вашето внимание

Рецензията на Мамта Мадхаван за конкурсаЛюбима книга на читателите.

 

„Книгата „Санат Кумара“: Послания, предадени чрез Посланика Татяна Николаевна Микушина..

Това е дълбока и проникновена книга, която разказва за величието на Санат Кумара, Неговата Божествена енергия и Неговото Учение.

Санат Кумара служи на тази планета вече милиони години. Той е разпънат на кръста на материята, за да могат душите на хората на Земята да укрепнат и да поемат върху себе си отговорността за своята собствена еволюция и за самата планета.

Неговите Послания към човечеството вдъхновяват и въодушевяват; четенето им е добър начин читателите да научат за редица събития в материалната и в духовната сфера на живота.

Четенето на тази книга дава възможност за извисяване на съзнанието, а също и да разбереш своите недостатъци и да стъпиш на пътя на духовното развитие.

Авторът на книгата работи под ръководството на Санат Кумара и прекрасно се справя със задачата да донесе тези Послания до читателите по начин, който ги прави лесно разбираеми и приложими на практика.

Учението разкрива също трудния период на преход, през който преминава сега Земята, и важността за запазване на равновесието на планетата.

Учението на Санат Кумара помага на читателите да разберат своите дълбоки взаимоотношения с Бога и Висшето си Аз.

Учението е добър начин да се узнае за Закона на Кармата и за другите Божествени Закони на тази Вселена.

Книгата ще насърчи читателите да гледат към красотата наоколо: в природата, изкуството, музиката и да избягват несъвършенствата.

Тя е също добро ръководство за разбиране на Божествената реалност, която е един друг свят, съществуващ едновременно със света, в който живеем всички ние.

„Санат Кумара“ е книга за онези, които устремено вървят по духовния път, тя съдържа много информация и кара читателя да се връща отново и отново към прочетеното.

Учението, дадено в тази книга, ще помогне на читателите да се вслушват в своя вътрешен глас и да разпространяват Любов и Светлина сред всички наоколо, независимо от това дали ще се оценят усилията им или не.“

 

*   *   *

 

„В Моите първи Послания, с които Аз идвах при вас чрез този Посланик, говорих за това, че човечеството се е приближило до опасната граница на коридора на Божествената възможност, след която го грози небитие.

Възнесените Същества на Светлината винаги са се опитвали да спрат човечеството пред опасната черта. Един от начините за това е Нашето общуване с човечеството на Земята чрез Нашите Послания. Целта на Посланията е да върнат човечеството на безопасния път на еволюционото развитие.

Говорех за това, че човечеството не може да съществува, ако се е откъснало от Бога. Ако има откъсване от Бога, то това е подобно на раков тумор. Съсредоточеното върху удовлетворяването на своите желания и прищевки човечество, раздувайки своите желания и страсти, престава да съответства на замисъла на Бога и не е способно да продължи своето съществуване.

Не сме Ние тези, които унищожават човечеството. Човечеството се унищожава самό. И всички изобретения на науката стават средства за убийство, когато в живота си хората се отказват от Висшия Нравствен Закон, от Божествения Закон."

Санат Кумара, 19 декември 2019 г

 

Книгата „Санат Кумара“ на други езици:

 

 

Английски (https://www.amazon.com/dp/1530555736/)

Български (http://eshop.sirius1-bg.org/index.php?id_product=164&controller=product)

Латвийски (http://www.solvitasgramatas.lv/index.php?pageid=1&bookid=196)

Литовски (https://www.sirijus.com/knygos-internetu/knygos/isminties-valdovai/)

Руски (https://poslanie-book.ru/book/Sanat_Kumara)

 

 

 

 

 

http://sirius-ru.net/

Редактор издания Татьяна Мартыненко

Мир вам, Свет и Любовь!