Да се върнем към Бога

Коментар на Т.Н. Микушина към раздел „Вяра и религия“

в Концепцията за Националната идея за Русия

 

„Истинската Вяра е вярата,

че всичко е Бог,

всичко, което ни заобикаля“.

Цитат от Концепцията за Националната идея за Русия

 

 

В древните учения, забравени днес, има твърдение: „Всичко е Бог“.

Той пребивава в одушевената и в неодушевената природа, във всеки човек, животно, в птиците, рибите, растенията, дори в камъните. Нашата планета Земя също е одухотворена от Бога.

Когато се откъсваме от Бога, забравяме за Неговите Закони и за самото Му съществуване, това е подобно на душевна болест.

Ние не можем да се откажем от Онзи, от Когото сме част.

Когато човек отново и отново демонстрира своята непокорност пред Божествения Закон, отхвърля Бога, той бива обсебен, полудява (в христианството – бива обладан от демони).

Когато цели страни се отказват от Бога, тези страни биват обхванати от лудост. Страните биват обсебени от дявола. Неотдавнашен пример от историята – фашизмът в нацистка Германия.

В наше време цялата цивилизация се отказа от Бога. Затова, целият свят изглежда душевно болен.

Хората се боят от неразбираемата вирусна болест и вършат напълно обратното на онова, което може да помогне за предпазване от тази болест: носят маски, в които се натрупват микроби, и ги дишат в увеличена концентрация; седят си у дома, където без достъп на слънце и свеж въздух, губят имунитета си, особено през пролетта, когато самият въздух е целебен.

В Русия се канят да гласуват за поправка в Конституцията, когато самата Конституция отдавна вече не се спазва, тъй като хората са лишени от основните права: правото на свобода на предвижване, правото на свобода на съвестта, словото и т.н.

Всички основни религиозни вероизповедания в света затвориха своите храмове, църкви и мечети. Макар, че е доказано, че и най-страшните инфекции и болести заобикалят човека, пребиваващ в молитвено състояние на съзнанието.

Поради страх от смъртта, хората са готови да се подложат на обща ваксинация: фактически, да внесат в организма си неясно какви вируси, да се заразят с тях, за да умрат в първия момент, когато имунитетът им отслабне.

Златото на човешкото общуване, се подменя с общуването с робот, дори в областта на образованието.

Цивилизацията изгуби ума си …

Просто, като се отказа от Висшия Закон, т.е., от Бога.

Наближи космичното време, и цивилизацията, отказала се от Бога, подлежи на унищожение. Тя сама ще се унищожи. Не може цивилизация, която е изгубила ума си, да управлява сложните съвременни системи.

Така е било с много цивилизации в миналото, за които са останали свидетелства в свещените текстове. Например, за потопа в Библията, който отнесъл съществувалата тогава цивилизация.

Настъпва критично време. Приближават космичните срокове.

Какво ще е колективното решение на човечеството?

Ще може ли то да се върне към Бога?

Ще съумее ли всеки от нас да намери онази точка вътре в своето същество, от която се усеща единство с всяка частичка Живот и Любов към цялото Творение?

 

Т.Н. Микушина

 

 

 

 

 

http://sirius-ru.net/

Редактор издания Татьяна Мартыненко

Мир вам, Свет и Любовь!