Ръка, която помага. Споделяне на духовен опит

 

Скъпи приятели!

За да задържим това високо ниво на съзнание, което беше достигнато в хода на двете наскоро проведени, много значими духовни практики – седемдневно непрекъснато молитвено Бдение и Всеобща медитация със звука „ОМ“, ви каним да участвате в един нов важен проект - „Ръка, която помага. Споделяне на духовен опит“. 

 

 

Тази инициатива открива възможност да споделим със света онези най-съкровени изменения, открития и изводи, които са се появили в живота ни, благодарение на Учението на Владиците на Мъдростта.

Владиците много пъти казват, че Учението, което Те дават е предназначено именно за Епохата на Прехода, за да помогне на човечеството в това сложно време.

Ако се съсредоточваме на позитивното, на Висшето, това може да ни помогне много в сегашните дни. И да заложи план за по-добро бъдеще.

 

Предлагаме ви да споделите своите истории за това, как Учението на Владиците на Мъдростта, предадено на човечеството в годините от 2005 до 2019, ви е помогнало и как ви помага в живота.

 

За какво може да се разказва в тези истории:

– за това, как и в каква ситуация Посланията на Владиците са ви били жизнено необходими и са ви помогнали в преодоляването на труден етап;

– възможно е, благодарение на конкретно Послание или фрагмент от него, да се е намерило решение на сложен проблем, или е бил получен намек, подсещане, как да постъпите;

– кои откъси от Посланията често си спомняте?

– как Учението е помогнало за изменение на съзнанието ви, за освобождаване от вредни навици?

– или имате любима книга с Послания?

– кои фрагменти от Посланията са особено важни за вас – тези, които по някакъв начин имат нещо общо със ситуацията в света сега?

 

Коментар на Татяна Николаевна:

Благодарение на огромната милост, Владиците на Мъдростта можаха да проведат в този свят цялостното Учение, много от положенията на което са предназначени именно за дадения етап на еволюционно развитие, етапа на преходния период. Учението се даваше от Владиците в продължение на 10 години, от 2005 до 2015 г. Но и в последвалите години, включително до края на 2019 г., по силата на отделни диспенсации се даваха Послания по специфични въпроси, свързани с определена настъпваща в света ситуация.

Бъдещето определят не политиците или икономистите, още по-малко, представителите на противоположните сили. Нашето бъдеще прораства от нашите сърца. Ако сърцата на определен критичен процент от хората в света успеят да пропуснат необходимото количество Светлина в нашия свят, то светът ще се промени в Божествена посока пред очите ни.

Има ли вече кълнове на новото съзнание?

Та нали, дори една добра мисъл, дошла в този свят чрез един човек е способна да се разпространи и да преобрази света.

Божествените мисли са по-високочестотни от информационния потоп, с който медиите наводняват пространството. Следователно, добрите, Божествените мисли са в състояние да послужат като катализатор за положителни промени в света и обществото. Да структурират от хаоса Новия свят, по-Божествен, свободен от недостатъците на потребителското общество.

Владиците посяха семената на Божествената Мъдрост в сърцата на хората. Има ли вече израснали кълнове?

<…>

За в бъдеще бих искала да помоля, нека хората да не хвалят лично мен.

Ударението трябва да се поставя върху Учението.

Все пак Учението е от милиони години, а аз съм само един от хилядите посланици, които са били проводници на това Учение в света.

Би ми се искало да се дават конкретни цитати от Учението, които са стигнали до дълбините на душата, които често идват на ум, които са помогнали в конкретна ситуация...

<…>

Първоначалната ми мисъл, при започване на този проект, беше да се покаже на хората, че Учението работи и помога в живота!

Нещо повече – Учението, ако се следва, променя живота към по-добро!

 

Изпращайте вашите разкази на адрес: sirius.centers@gmail.com.

Разказите могат да бъдат в два формата:

– във вид на малки писмени скици (половин страница)

– или във вид на на кратки видео записи (до 2-3 минути)

Предполагаемо време за провеждане на проекта – м. май 2020 г.

Планира се видеозаписите и писмените скици да се публикуват на специално разработената за това страница на сайта „Съзвездие Водолей“

https://sirius-centers.net/theme/ruka-pomoshhi.htm

 

 

 

 

 

 

 

http://sirius-ru.net/

Редактор издания Татьяна Мартыненко

Мир вам, Свет и Любовь!