Подготовка за предстоящата Духовна практика съвместното четене на Посланията на Владиците 2005-2019гг

 

Скъпи приятели, както знаете от 4 ноември 2019г. започва много важна духовна практика съвместно четене на Посланията на Владиците 2005 2019гг.

Всеки ден ще четeм по едно Послание.

Можете да четете Посланието в начало на всеки час от денонощието, който е удобен за вас.

За да може четенето на Посланията да e полезно за вас и за света, е необходимо преди да започнете четенето да създадете и след това да спазвте определени условия.

Подготвихме за вас филм Четенето на Посланията е много важна духовна работа.

 

 

Филмът осветява въпросите за ефективността на духовната практика, свързана с четенето на Посланията на Владиците на Мъдростта.

Едно от главните условия се отнася до следното: участниците в съвместното четене на Посланията трябва да се намират в хармонично състояние, изпълнени с Любов, крепка вяра и вътрешно спокойствие.

Затова, ако сте разстроени, потънали в тежки размишления, намирате се под влиянието на на впечатлението от караница с ваши близки или от конфликти на работно място, моля, пропуснете четенето на Послание в този ден. Ако се намирате в нехармонично състояние резултатът от вашата работа, ще бъде отрицателен, нещо повече, той ще бъде усилен от броя на хората, които участват в четенето на Послание в този ден.

Дори ако, както ви се струва, се намирате в добро състояние на съзнанието, не пристъпвайте към четене, без да се подготвите предварително за това.

 

За да бъде ефективна духовната работа е необходимо да се спазват физически условия.

 

1)    Място за духовната работа.

Желателно е да имате постоянно място за духовна работа с Олтар.

 

 

На Олтара може да поставите ликове на Владиците, цветя, икони, свещи, кристали... Всичко, което е способно да извиси вашето съзнание и да създаде Божествена настройка.

Помещението трябва да бъде прибрано и проветрено.

 

2)    Подготовка на физическото тяло

Не употребявайте месна храна, алкохол, цигари, наркотици.

Не се занимавайте с духовна работа на пълен стомах, а два часа след хранене или на гладно.

Тялото трябва да е чисто. Облеклото да бъде спретнато и чисто, бяло или в светли тонове.

 

 

Не гледайте телевизия. Не слушайте лошокачествена музика. Не гледайте новини по интернет, не проверявайте електронната си поща, не разговаряйте по скайп и не посещавайте социалните мрежи. Ако не можете да спазвате тези условия, то изключете своето съзнание от външния свят и външни източници на информация поне няколко часа преди четенето на Посланието.

 

Други условия.

Желателно е да се погрижите за тишина по време на духовната практика.

Добре е цялото семейство да се занимава с духовна работа. Ако по някакви причини това не е възможно, уговорете се с домашните си да не включват телевизори, радио, музика по време на духовната практика.

Изключете мобилния си телефон.

Идеално за духовна работа в големите градове е нощното време, когато суетата си отива и настъпва тишина, или времето преди разсъмване.

 

Хармонизация и настройване.

Необходимо е 20-30 минути преди четене на Посланието да влезете в хармонично състояние на съзнанието.

Посветете това време за сънастройване с Бога вътре във вас. За тази цел можете да четете любимите си молитви, мантри, да съзерцавате ликове на Владиците под звуците на спокойна хармонична музика.

 

 

 

Преди да започнете духовната практика останете няколко минути в тишина със затворени очи и се съсредоточете върху сърцето си. Представете си, че дишате със сърцето си. Дишайте бавно и дълбоко.

 

Основната задача, която трябва да постигнете в хода на вашата молитвена практика, това е хармонизиране на вашето вътрешно състояние. Вие трябва да влезете в състояние на пълна хармония и единство с Бога

Възлюбеният Сурия, 13 декември 2005г.

 

След като приключите духовната си практика не бързайте веднага да се заемете с обичайните си дела. Постойте няколко минути в тишина, останете още известно време във вибрациите на Посланието или Розария, който сте прочели.

Ако сте успяли до достигнете добро духовно състояние по време на вашата духовна практика, можете да направите следната визуализация, която беше дадена от Господ Сурия на 13 декември 2005г:

 

 

 И в края на вашата духовна практика, аз ви моля да направите едно просто нещо. Представете си, че вашата аура се разширява и достига размерите на дома ви, след това се разширява и обхваща в себе си целия град, вашата страна и цялото земно кълбо. И всяко живо същество, което попада в полето на действие на вашата аура, изпитва върху себе си нейното влияние.

И всяко живо същество се изпълва със състоянието на хармония и умиротворение, което сте достигнали по време на духовната си практика.

  

На сайта Съзвездие на Водолея ще намерите удобен Календар, в който:

-          по дати са обозначени Посланията за съвместно четене;

-         ще бъдат поставени линкове към текстовия вариант на Посланията, а също и аудио- или

    видеоварианти (по възможност);

-         дадени са ключовите ноти на Владиците;

-         дадени са препоръките на Владиците за четене на Посланията;

-         дадени са линкове към музика и видео за настройване преди четенето.

 

 


http://sirius-ru.net/

Редактор на изданието Татяна Мартиненко

Мир, Светлина и Любов!

 

https://r.sirius-ru.net/2019/2019-10-04.htm