Скъпи приятели,
Наближава денят на зимното слънцестоене, а заедно с него наближава и времето за заседанието на Кармичното Ръководство.
В днешния бюлетин предлагаме статията на Мария Флиман „Посвещава се на членовете на Кармичното Ръководство“
.


Посвещава се на членовете на
Кармичното Ръководство


       Кармичното Ръководство е орган, състоящ се от осем Възнесени Владици, на които е възложена отговорността да осъществяват правосъдие в тази система от светове като определят кармата, даряват милости и определят въздаянието на всеки животопоток.

Членове на Кармичното Ръководство са: Великият Божествен Управител, Богинята на Свободата, Възнесената Владичица Нада, Елохим Циклопей, Атина Палада – Богиня на Истината, Порция – Богиня на Справедливостта, Гуан Ин – Богиня на Милосърдието и Състраданието, Будда Вайрочана – един от петте Дхияни Будди.

Владиците на Кармата се явяват наши Божествени застъпници, които служат в качеството си на посредници между хората и тяхната карма.

Преди и след въплъщението си всички души трябва да застанат пред Кармичното Ръководство, за да приемат своето предназначение и кармична съдба в началото на всеки следващ етап от живота си и да направят обзор на изпълнението му след неговото завършване.

Чрез ангелите-летописци Владиците на кармата имат достъп до пълните записи на въплъщенията на всеки животопоток на Земята. Те решават кой, къде и кога да се въплъти. Те изпращат душите в семейства и държави, определяйки тежестта на кармата, която трябва да бъде уравновесена.

Като действа в съгласие с индивидуалното АЗ СЪМ Присъствие и с Христовото Аз, Кармичното Ръководство определя кога душата е заслужила правото да се освободи от колелото на кармата и кръга на преражданията.

По своето велико милосърдие Бог е помазал тези същества да изпълняват ролята на посредници между съвършенството на Закона и несъвършенството на онези, които са отпаднали от състоянието на благодат.

Владиците на Кармата определят циклите на индивидуалната, националната и планетната карма, като винаги се стремят да прилагат Закона така, че да предоставят на хората най-добрата възможност за тяхното духовно израстване.

Когато Владиците на Кармата освобождават спиралата на кармата за планетата, цялото елементално царство участва в нейното спускане, което винаги става в съответствие със закона за циклите.

Елементалите винаги са били най-главните инструменти за осъществяването на кармичното възмездие за човешката безпорядъчност.
Най-ранният спомен, който имаме за това явление, е свързан с потапянето на континента Лемурия в Тихия океан преди хиляди години; това било въздаяние за кармата, създадена от жреците и жриците, осквернили свещения огън пред олтара на Бога.

Промените на климатичните условия ( а също така ураганите, наводненията, пожарите, торнадата и другите катаклизми) се случват вследствие на неправилното използване от човека на творческата сила на Светия Дух. Чрез тези периодично случващи се в природата разтърсващи явления става избавяне от следствията на човешката безпорядъчност; равновесието между четирите стихии се възстановява, очистват се и се уравновесяват четирите низши тела на планетата.

Заседанията на Кармичното Ръководство се провеждат при закрити врати. Така е било винаги и невъзнесеното човечество научава какво се случва на тези заседания само в тази степен, в която Владиците дават в Своите Послания.

С всяка година ситуацията на планетата става все по-малко и по-малко предсказуема. Възнесените Владици не могат да прогнозират ситуацията дори за половин година напред. Затова сега заседанията на Кармичното Ръководство се провеждат не два пъти в годината в периодите на лятното и зимното слънцестоене, както преди, а четири пъти в годината.

Членовете на Кармичното Ръководство се срещат в Обителта Роял Тетон за да разгледат молбите на невъзнесените хора. Милостта за писане на писма до Кармичното Ръководство се дава два пъти в годината – в дните на лятното и зимното слънцестоене.
Постоянна грижа на Кармичното Ръководство в последните няколко години е постигането на балансирано и устойчиво развитие на планетата Земя.
Всички решения на Кармичното Ръководство винаги се съгласуват внимателно с Великото Централно Слънце.

Обикновено учениците на Възнесените Владици пишат лични писма-молби до Кармичното Ръководство, молейки за дарове от енергия, милости и покровителство за осъществяването на конструктивни планове и намерения. Тези писма се освещават и се изгарят. След това ангелите отнасят тяхната ефирна матрица в обителта Ройял Тетон, където Владиците на Кармата ги четат.
Учениците, които се обръщат с молби за помощ могат да предложат изпълнение на някакво конкретно служение или конкретна работа или да поемат задължение да четат определени молитви и повели, които Владиците могат да използват като „начален капитал“ за постигането на нещо, което те искат да видят осъществено в света.

За писмата до Кармичното Ръководство

 

Някои специални случаи за писане на писма до Кармичното Ръководство

 

Литература:

1. Микушина Т.Н. КНИГА МУДРОСТИ. Послания Владык. – Омск: Издательский Дом «СириуС», 2018..

2. Марк Л. Профет, Элизабет Клэр Профет.Владыки и их Обители.Энциклопедия. – М-Аква, Москва 2006.

  

 

 


 

http://sirius-ru.net/

Редактор на изданието Татяна Мартиненко

Мир, Светлина и Любов!

 

https://r.sirius-ru.net/2018/2018-10-04.htm