В този брой Т.Микушина отговаря на въпрос на читател.

 

За защитата на Посланика в диктовката на Санат Кумара

 

 

Въпрос: В последното Послание на Санат Кумара от 20 юни 2018 г. се казва, че ние трябва по всякакъв начин да се противопоставяме на клеветата и да отсечем всяко пипалце, което бъде насочено към Посланика. В края на краищата това е практическа работа по отстояване честта и достойнството на Посланика. Коментирайте, моля.

 

Аз специално прочетох отново тази диктовка.

Ето част от нея:

 

Всяка стрела на лъжата, насочена срещу Нашия Посланик, трябва да срещне щита на Истината по своя път.

Всяко пипалце на клеветата трябва да бъде отсечено с меча на Истината.

Всяка провокация и всяка изява на противоположните сили трябва да срещне отпора на Нашите воини, стоящи рамо до рамо под нашите знамена.”

 

За мен това указание или препоръка на Санат Кумара представлява поръчение за бъдещето, за бъдещите светлоносци. То е като духовно завещание на Санат Кумара за начина, по който да се постъпва когато клеветят източника на Учението. На мен ми се струва, че ние като че ли изпуснахме онези моменти, когато беше необходимо да се надигне глас и да се излезе в защита на Посланика. Това започна още в 2007 или 2008 г. За мен се разпространяваха всякакви лоши слухове и никой не ги спря.

Това продължава и до сега.

Помолих да потърсят в интернет негативни и позитивни публикации за мен. Буквално преди дни ми изпратиха два списъка: единия с негативни публикации и другия – с позитивни.

Негативните публикации заедно с кратки анотации(източник, основни изкривявания) заемаха 8 страници.

Позитивните публикации бяха само две...

Как мислите, при такова негативно поле има ли смисъл да се дава Учение? Най-висшето Учение, което може да бъде възприето от съвременното човечество, по мнение на Владиците.

Разбира се, че няма смисъл!

Още през 2006 г. в свое послание Кутхуми казва:

 

Вашата отговорност е правопропорционална на стъпалото на еволюционната стълба, на което се намирате.

Това не означава, че трябва да се затворите в себе си и да спрете да общувате с хората и да говорите с тях на духовни теми. Просто трябва постоянно да анализирате последствията от своите действия и да не се опитвате да учите там, където могат да смесят вашето учение с калта“.

 

Затова Владиците взеха единствено правилното решение: да прекратят не само даването на Учението, но и цялата дейност в Русия.

Неотдавна на сайта „Сириус“ публикувахме материали по темата за царското семейство. Всичко, което е свързано с царското семейство е класически пример за това как посятите зърна на лъжата и клеветата доведоха до убийството на съвсем невинни хора и дори деца.

И дори след 100 години Истината не възтържествува...

Ако се върнем към негативните публикации за мен, се вижда, че отново имаме работа с лъжа, клевета и преиначаване на фактите. И висшето Учение на Владиците се представя на хората като религиозно-екстремистка тоталитарна секта.

За 100 години светлоносците не научиха нищо...

Т.е. за мен думите на Санат Кумара означават, че не се намериха тези Рицари на Духа, Воините на Светлината...

Извършено е поредното предателство към Делото на Владиците.

И Санат Кумара ни остави завет за бъдещето: как да постъпваме когато клеветят източника на Истината и самата Истина.

 

 


 

http://sirius-ru.net/

Редактор на изданието Татяна Мартиненко

Мир, Светлина и Любов!

 

https://r.sirius-ru.net/2018/2018-08-02.html