末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末

 

"Ние говорихме за избора, пред който сега е изправен руският народ"

Беседа по книгата

"Император Николай II. Пътят на кръста"

в град Слънчев бряг.

 

     На брега на Черно море, в жилищен комплекс на град Слънчев бряг, където живеят рускоговорящи туристи, под открито небе проведохме беседа-лекция по книгата "Император Николай II. Пътят на кръста". Дойдоха 7 души, руснаци.

      Хората слушаха с вълнение и съпричастност.

     В края на лекцията ние се присъединихме към нашите слушатели, седнахме сред тях и заедно проведохме беседа. Те имаха много въпроси, но имаха и какво да разкажат. Сред участниците в беседата присъстваше жена от Украина, която отдавна се интересува от темата за Царското семейство. Тъкмо тя разказа още интересни неща, изрази своето почтено отношение към Императора и неговото семейство и потвърди голяма част от чутото от нея в лекцията.

      Разказахме за филма Матилда, за това, че всеки от нас, а също така и хората като цяло, трябва да отстояваме принципите на справедливостта; говорехме за избора, пред който сега е изправен руският народ и за това, колко е важно да не се допусне същата грешка отново.

       Интересен е фактът, че никой от присъстващите не беше чувал за този филм.

     В края на нашата среща раздадохме визитки с адреса на сайта "Сириус" и се разделихме в размисли.

 

      Веднага след като излезе новата листовка във връзка с акцията "СтопМатилда!" бяха разпечатани  и разпространени листовки в няколко черноморски града на България, в това число Варна, Слънчев бряг, Свети Влас, Несебър.

 

Светлина и мир на всички животопотоци!

Галина, Надя, Антонина, Васил

 

     

Светлина и Любов!


За контакти:

тел:  0884 007 724

Е-мейл: svetul_put@abv.bg