Покаянието ще спаси Русия[1]

Концепция

 

Покаяние означава промяна в ума; доброволно признаване на извършено провинение или грешка; акт, изразяващ искрено разкаяние. Т.е. да се покаеш, означава да промениш отношенито си към нещо.

А защо покаянието ще спаси Русия и към какво трябва да се промени отношението?

През 1917 г. се случи едно от най-трагичните събития в историята на Русия – беше свален от власт законният управник на Русия император Николай Втори.

А през 1918 г. беше злодейски убито царското семейство. Цялото семейство, включително непълнолетните деца.

 

И оттогава вече 100 години Русия се лута в тъмата.

Защо се случи това?

В този свят действат две сили – сили на Доброто и сили на Злото. Едните отстояват Бога, другите – сатаната, противникът на Бога.

Силите на Доброто се опират на Божествени качества – порядъчност, честност, чувство за дълг, отговорност, чест, достойство, нравственост…

Силите на злото използват небожествени качества и начини на действие – лъжа, клевета, манипулиране на масовото съзнание, безнравственост, провокации…

Ако разгледаме без предубеждение ситуацията свързана със свалянето на монархията и последвалото убийство на царското семейство, ако се обърнем към запазените исторически документи, достъпът до които през последните десетилетия е отворен за искрените търсачи на Истината, става разбираемо, че царят и цялото му семейство са отстоявали Доброто през целия си живот и дори със смъртта си.

Обаче противоположните сили прибягнаха до кампания от лъжи и клевети, натрапвайки на хората образа на кървавия, слабоволния и безнравствен управник. Сто години 5 поколения жители на Русия повтаряха като мантра – кървав, слабоволен, лош управник.

Освобождаването от тези стереотипи, възстановяването на истинския облик на цар Николай Втори е тази промяна в ума, или покаянието, което ще спаси Русия. Дотогава, докато в своето съзнание се опираме на лъжата не можем да намерим изход от историческата безизходица.

 

Противоположните сили се опират на небожествени принципи. Един от тези принципи е: разделяй и владей.

Помните ли: „бели“ и „червени“? Нито едните, нито другите отстояваха Бога, царя и отечеството. А и се финасираха от един източник. 90% от останалата част от населението на Русия просто не разбираше какво се случва, поради своето невежество. И Русия попадна в кървата месомелачка на тъмните сили за 100 години.

 

Обаче Бог не забравя Русия. Появи се щастлив случай, който може да служи за ориентир в морето от хаос, завладял света – филмът „Матилда“.

Този филм дава възможност да се разбере какво се случва и как действат противопожните сили. А техните манипулации са основани върху невежеството на масите и липсата на правдива историческа информация.

Преди 100 години, за да дискредитира царското семейство, либералната преса пусна в съзнанието на хората клеветата за връзка между Александра Фьодоровна и Распутин.

Лъжата сработи. Резултатът – 100 години лутане в тъмата.

Изминават 100 години и вместо анализ на грешките от миналото, вместо признаване на несъмнените исторически факти за огромните успехи на Русия по време на управлението на Николай Втори, отново спускат съзнанието ни до нивото на гениталиите.

Организира се противопоставяне между либералите и православните екстремисти.[2]

Може да се предположи, че, както и преди 100 години, противоположните сили действат по същия сценарий. Спомняте ли си: „белите“ и „червените“? Разделяй и владей.

Ще сработи ли този път лъжата?

В това сложно време бъдещето зависи от избора буквално на всеки човек.

Какво ще избере населението на Русия?

Ще се поддаде ли на поредната лъжа?

Или ще осъзнае това, което се случва?

 

Затова предлагам от 22 септември до 7 ноември да се проведе акция „Покаянието ще спаси Русия“.

 

Защото промяната на отношението на критичен процент от населението към император Николай Втори, към събитията с вековна давност, може да промени бъдещето.

Преди 100 години народът на Русия избра да се поддаде на лъжата.

Какво ще избере сега?

 

За мероприятията в рамките на акцията „Покаянието ще спаси Русия“ ще разкажем в следващия брой.

Същността на тези мероприятия е да се даде на хората вярна представа за истинския облик на последния руски цар. Именно това е необходимо за Покаянието.

 

Т.Н.Микушина

 


 

[1] Владика Николай, в последното си въплъщение като Николай Втори, идва при мен два пъти. Първият път на 24 април 2005 г. той даде Посланието „Трябва да прогоните цялата тъма от Русия със силата на сърцата си, със силата на примера си“ http://www.sirius-ru.net/dictations/mart_iun_2005/2005.04.24.htm. Вторият път - когато медитирах върху наименованието на книга за царското семейство. Съвсем неочаквано почуствах присъствието на Възнесения Владика Николай. Той каза само една фраза: „Покаянието ще спаси Русия“. Приех, че това е заглавието на бъдещата книга. Обаче сега разбирам, че това е нещо по-голямо. Това е програма за действия!

[2] Да не се бърка с православните вярващи. Православните екстремисти са изкуствено създание на противоположните сили, което няма нищо общо с истинската православна вяра.

 

 

 

http://sirius-ru.net/

Редактор на изданието Татяна Мартиненко

Мир, Светлина и Любов!

 

http://r.sirius-ru.net/2017/2017-09-08.html