Дойде време за писане на писма

до Кармичното Ръководство
 

Скъпи приятели,

наближава времето за важна милост, дадена от Владиците. Това е милостта за писане на писма до Кармичното Ръководство. В продължение на две седмици, започвайки от деня на зимното слънцестоене, вие можете да се обръщате с молби до Кармичното Ръководство. По-долу привеждаме цитати от Посланията на Владиците, в които са дадени пояснения за това, как да се пишат писмата


 

Как да се пишат писмата


Гаутама Буда, 22 декември 2005 г.
За писмата до Кармичното Ръководство.

...Вие знаете, че всяка година в това тъмно време на годината започва заседанието на Кармичното Ръководство. На това заседание ще се приемат важни решения, в съответствие с които ще живее планетата през следващите шест месеца, до следващото заседание на Кармичното Ръководство, което ще се състои в периода на лятното слънцестоене. Затова вие също можете да вземете участие в това заседание на Кармичното Ръководство и по този начин да окажете влияние върху хода на развитието на планетата през следващата половин година.

Разбира се, вас никой няма да ви пусне в залата, където се провежда заседанието на Кармичното Ръководство и няма да можете да присъствате там, нито в своите физически тела, нито в по-фините си тела. Но можете да се обръщате с писма към Кармичното Ръководство и аз ви гарантирам, че всички ваши писма ще бъдат разгледани най-внимателно...“

 

Господ Майтрейя, 15 юни 2006 г.
За предстоящия ден на лятното слънцестоене и Божествените милости,
свързани с този ден

„...вие можете да се възползвате от ежегодно предоставяната ви възможност и да напишете писма до Кармичното Ръководство. Съдържанието на тези писма можете да съставите сами. Но ще ви припомня съществуващите общи правила. Преди всичко, благодарете на Кармичното Ръководство за оказаните ви по-рано милости. След това можете да пристъпите към изложението на вашата молба. Ако тази молба се отнася за милости, които очаквате да получите лично за себе си или за своите близки, то обезателно след изреждането на всичките си молби, трябва да поемете задължения, които доброволно ще изпълните през следващите шест месеца, до деня на зимното слънцестоене и свързаното с този ден ново заседание на Кармичното Ръководство. Вашите молби и пожелания трябва да са изложени много простичко, като посочите имената и фамилиите на хората, за които молите...

...преди да съставите писмата си, внимателно обмислете вашите молби и мотиви. Не е нужно да се обременявате с излишни задължения. Поемете онези задължения, които можете да изпълните без излишно напрежение. Много хора поемат в писмата си такива големи задължения, че още първият срещнат проблем в живота ги кара да забравят за поетите задължения и да се откажат от тяхното изпълнение. По-добре поемете малко задължение, но го изпълнявайте всеки ден с радост и любов. Не се натоварвайте прекалено много. Понякога прочитането на една молитва на ден е достатъчно, за да бъде оказана помощ.

Колкото по-чиста енергия влагате в четенето на молитвите, толкова по-голям ефект постигате...“

 

Възлюбеният Сурия, 21 декември 2006 г.
Сега, при смяната на годишния цикъл, е особено полезно да вземете решение решение
и да се освободите от всего ненужно във вашето съзнание.

„...Сега, при смяната на годишния цикъл, е особено полезно да вземете решение и да се освободите от всичко ненужно в съзнанието си. Не забравяйте за Божествената милост да пишете писма до Кармичното Ръководство. Пишете писма. Имате тази възможност до края на тази година. Помолете Кармичното Ръководство да ви освободи от това, от което бихте искали да се освободите. Какви качества или вредни навици ви тежат и пречат на развитието ви? Насочете силата на вашите молитви през следващото полугодие към избавяне от малките си недостатъци. И след половин година няма да се познаете. Колкото повече енергия чрез молитви се задължите пред Кармичното Ръководство да освобождавате през следващото полугодие, толкова по-бързо ще се освободите от всички ваши неудачни привързаности и кармични проблеми.

И така, за да се възползвате от милостта и да изпратите писмо до Кармичното Ръководство, трябва внимателно да анализирате онова, от което бихте искали да се избавите най-напред.

    - Обърнете се към членовете на Кармичното Ръководство, изредете вашите молби и желания.

    - Поемете молитвени или други задължения, които сте готови да изпълнявате редовно през следващото полугодие.

    - Изложете вашите молби и задължения върху лист, помолете Архангел Михаил и ангелите на защитата да съпроводят вашите писма по предназначение направо в Кармичното Ръководство и изгорете писмото.

    - Можете да си оставите копие от писмото и след година, при условие, че сте изпълнили поетите от вас задължения, проверете какво се е променило.

    Аз съм уверен, че ще се избавите от един или няколко главни ваши недостатъка. Не забравяйте за благодарността. Веднага щом се избавите от проблемите си, напишете благодарствено писмо до Кармичното Ръководство.

Разделям се с вас със съжаление. Защото много ми се иска да ви окажа цялата възможна помощ и да ви дам онзи най-важен съвет, който много ще ви помогне. Надявам се, че макар и частично, ви помогнах и ви дадох няколко много важни съвета.

Сбогувам се с вас и до нови срещи!

АЗ СЪМ Сурия.“ 

http://sirius1-bg.org/index.php/kak-se-pishat-pisma-do-karmichnoto-rakovodstvo

 

 

 

http://sirius-ru.net/

Редактор на изданието Татяна Мартиненко

Мир, Светлина и Любов!

 

r.sirius-ru.net/2017/2017-12-06.html