24-ри часово молитвено Бдение

за мир в целия свят

23 юли 2017 г. от 00:00 до 24:00 ч.

московско време

 

Скъпи приятели,

Каня ви да се присъедините към 24-ри часовото молитвено Бдение, което ще се проведе на 23 юли 2017 г.

На 23 юли тази година съвпадат няколко важни астрологични и духовни събития.

23 юли е важен астрологичен ден: хелиакалният изгрев на Сириус. Това е моментът „когато Земята започва своя нов цикъл на духовно развитие. Наричаме това събитие празнуване на планетарната „Нова година“. По това време Слънцето застава на една линия със Сириус в утринното небе на Северното полукълбо, събитие, което древните египтяни са знаели като „спирален изгрев“ на звездата Сириус(подробно за хелиакалния изгрев на Сириус: http://r.sirius-ru.net/2010/2010-07-07.htm). (на български език: http://www.sirius1-bg.net/sirius/buletini/2010/razs/br7_0710.html - бел.пр. ).

На 23 юли в 12:44 московско време е новолуние.

Също така 23 юли е ден за действие на милостта в 23-я ден на всеки месец. В този ден ни се предоставя възможност за преобразуване на кармата за следващия месец. Нашите молитвени усилия в този ден ще бъдат умножени както по броя на молещите се, така и по броя на хората, участващи в молитвата през целия ден на 23-ти, които се молят най-малко един час в съответствие с милостта.

Много е важно да се използва колкото се може по ефективно предоставената от Владиците възможност за неутрализиране на кармата за следващия месец, тъй като през месец август ни предстои да преживеем две затъмнения:

частично лунно на 7 август и

пълно слънчево на 21 август.

 

Цел на Бдението:

-         да се използват мощните енергии на хелиакалния изгрев на Сириус и милостта в 23-я ден на месеца, за да се постигне значителен резултат с малко на брой молещи се;

-         да се предотврати война, всякакви събития като кръвопролития, тероризъм, икономическа криза, дефолт, природни катаклизми и техногенни катастрофи;

-         да се предотврати разработването, разпространението и прилагането на най-нови оръжия;

-         да се усилят позитивните и да се предотвратят негативните аспекти на лунното затъмнение на 7 август и слънчевото затъмнение на 21 август 2017 г.

-         да се извиси съзнанието на човечеството.

 

Дата за провеждане на Бдението: 23 юли 2017 г. от 00:00 до 24:00 ч. московско време.

На всички желаещи да участват в Бдението се предлага по това време да се четат шест Розария: Розарий на Вярата, Розарий на Любовта, Розарий на Мира, Розарий на Отговорността, Розарий „Сърце“ и Розарий на Истината.

 

Розариите ще се редуват в следната последователност:

00:00, 06:00, 12:00, 18:00 – Розарий на Вярата.

01:00, 07:00, 13:00, 19:00 – Розарий на Любовта.

02:00, 08:00, 14:00, 20:00 – Розарий на Мира.

03:00, 09:00, 15:00, 21:00 – Розарий на Отговорността.

04:00, 10:00, 16:00, 22:00 – Розарий на „Сърце“.

05:00, 11:00, 17:00, 23:00 – Розарий на Истината.

 

 

Можете да четете Розариите самостоятелно или да се включите към транслацията на следните линкове:

Розарий на Вярата http://sirius-ru.net/media/bdeniya/rosary_very_bdenie.htm

Розарий на Любовта – http://sirius-ru.net/media/bdeniya/rosary_love_bdenie.htm

Розарий на Мира – http://sirius-ru.net/media/bdeniya/rosary_mira_bdenie.htm

Розарий на Отговорността http://sirius-ru.net/media/bdeniya/rosary_otvetstvennosti_bdenie.htm

Розарий «Сърце» – http://sirius-ru.net/media/bdeniya/rosary_serdce_bdenie.htm

Розарий на Истината http://sirius-ru.net/media/bdeniya/rosary_istiny_bdenie.htm

 

Резервни линкове за включване към транслацията:

Розарий на Вярата http://sirius-net.org/media/bdeniya/rosary_very_bdenie.htm

Розарий на Любовта – http://sirius-net.org/media/bdeniya/rosary_love_bdenie.htm

Розарий на Мира – http://sirius-net.org/media/bdeniya/rosary_mira_bdenie.htm

Розарий на Отговорността http://sirius-net.org/media/bdeniya/rosary_otvetstvennosti_bdenie.htm

Розарий «Сърце» – http://sirius-net.org/media/bdeniya/rosary_serdce_bdenie.htm

Розарий на Истината http://sirius-net.org/media/bdeniya/rosary_istiny_bdenie.htm

 

Включването към четенето на Розария трябва да става само в началото на всеки час. Последното включване е на 23 юли в 23:00 московско време.

За да се обезпечи непрекъсната вълна на молитвеното Бдение в продължение на 24 часа е необходимо да се регистрирате за участие в Бдението. Можете да направите това по няколко начина:

1)   Като попълните електронната форма тук: http://sirius-centers.net/prayer/form

(http://sirius-centers.net/prayer/form/bg  на български - бел.пр.)

2)  Като напишете писмо на електронна поща или позвъните на координаторите на указаните по-долу телефони.

За регистрацията е необходимо да посочите

1.Име и фамилия;

2.Местожителство(град, област, страна);

3.Времето, в което ще четете Розарий(посочете московско време);

4.Контактни данни(е-мейл или телефон)

Например можете да четете Розарий един път от 12:00 до 13:00 ч. московско време на 23 април.

Или, друг пример, можете да четете два пъти: на 23 април от 00:00 до 01:00 ч. и от 10:00 до 11:00 ч.

Ако имате възможност, можете да участвате в Бдението и няколко пъти!

 Ако сте решили да участвате в Бдението, молим да съобщите на координатора на Бдението часа, който сте избрали за вашето Служение или да се регистрирате самостоятелно чрез сайта, защото е много важно Бдениeто да бъде непрекъснато и във всеки час да има някой, който поддържа и умножава потенциала от Светлина, създаден преди него. Колкото повече хора участват в четенето във всеки час, толкова по-голям ефект ще бъде постигнат. Много е важно да се поддържат постоянни, максимално възможни молитвени усилия в продължение на 24 часа.

Моля да не се записвате за участие в Бдението за 15:00 московско време, тъй като по това време в рамките на ежеседмичната неделна транслация ще се излъчва Розария на Отговорността, в която обикновено участват около 500 човека.

 

За концентриране на молитвените усилия предлагаме преди четенето на Розария да се направи следния призив:

 

В името на АЗ СЪМ ТОВА КОЕТО АЗ СЪМ, в името на Всемогъщия Господ Бог аз се обръщам към всички Възнесени Същества на Светлината, към Йерархията на Силите на Светлината, която наблюдава еволюцията на човечеството на Земята и направлява неговото развитие по Божествения Път.

Аз моля, енергията на моята молитва да бъде насочена от Възнесените Същества на Светлината за неурализиране действията на силите, които способстват за разпалването на войни, революции, икономическа нестабилност, вражди на национална, имуществена и религиозна основа, извършват терористични актове и създават огнища на напрежение по Земята.

Аз моля да се потушат пожарите на всички войни, които се водят в този момент върху земното кълбо и да се разтворят причините за трета световна война.

Аз моля Възнесените Същества на Светлината да вземат под свой контрол и да предотвратят разработването, разпространението и прилагането на следните най-нови видове оръжия за масово поразяване: ядрено, биологическо, химическо, химтрейлъри, електронно, психофизическо, информационно, инфразвуково, плазмено, електромагнитно, ултразвуково, лазерно, климатично, природно и тектонично, сеизмологично, генно и други.

Аз моля Бог и Възнесените Същества на Светлината да насочат енергията на моята молитва за неутрализиране на всички негативни астрологични аспекти и за усилване на всички позитивни астрологични аспекти на лунното затъмнение на 7 август 2017 г. и слънчевото затъмнение на 21 август 2017 г.

Аз моля също така, енергията на моята молитва да бъде насочена от Възнесените Същества на Светлината за постигане на мир в целия свят и за извисяване съзнанието на хората на планетата Земя до онова ниво, когато всички ще се чувстват като братя и сестри независимо от нашата вяра, религия, цвят на кожата, нация или народност.

В съответствие с милостта в 23-я ден на месеца, моля да се преобразува кармата за следващия месец, която може да доведе до природни катаклизми и техногенни катастрофи, локални войни или глобална война, икономическа криза или дефолт!

Лична молитва.(тук можете да изложите своите лични молби и желания).

Моля, енергията на моята молитва да бъде умножена по броя на хората, които участват в това Бдение за мир в целия свят, енергията на хелиакалния изгрев на Сириус и милостта в 23-ден на месеца!

Да се изпълни всичко съгласно Божията Свята Воля. Амин!

Татяна Микушина

Светлина и Любов!

 

Записване за участие в Бдението можете да направите на следния линк:

http://sirius-centers.net/prayer/form

(http://sirius-centers.net/prayer/form/bg  на български - бел.пр.)

 

 

Внимание! Ако сте се регистрирали чрез сайта и искате да направите промяна (например да добавите или да премахнете час), молим, звънете на координаторите или пишете на електронната поща.

 

 

http://sirius-ru.net/

Редактор на изданието Татяна Мартиненко

Мир, Светлина и Любов!