1 август 2017 года

Молитвено Бдение

в подкрепа на Стоене1 за Вярата, Отечеството, Народа и Царя

 против показването на филма „Матилда“


 

 

На 1 август 2017 г. в Москва и в други градове на Русия ще се проведе Стоене за Вярата, Отечеството, Народа и Царя, в което участниците ще излязат с искане да се забрани показването на филма „Матилда“ в Русия.

 

 

 

Мероприятието е планирано да се проведе на 1 август в Москва, а също и в други градове и региони на Русия (Санкт-Петербург, Екатерингбург, Крим, Краснодар, Волгоград, Сиктивар, Луганск и пр.). За готовността си да участва в Стоенето е съобщила депутатът от Държавната дума Наталия Поклонская. Сред участниците са движението „Царски кръст“, „Двуглав орел“, Руско Имперско движение“.

В документите на организаторите се казва:

„Стоенето, което ще премине по хаштага #ОстановимМатильду трябва да събере всички верни, онези, които узнаят за Стоенето и със своето участие ще покажат, че са готови да се борят за традиционните духовно-нравствени ценности, които досега се декларират от мнозина, но практически не е направено нищо, за да се защитят и следват.  Резултат от това безразличие и безволие в защита на тези духовно-нравствени ценности, е излизането на мерзкия и лъжлив кинопродукт под наименованието „Матилда“, в която нашият Свят Цар-страстотерпец е показан в ролята на блудник, а Царицата-страстотерпца Александра Фьодоровна е представена в ролята на магьосница.

Целта на този продукт е да десакрализира Православието, да отвори кутията на „Пандора“, която след това ще бъде невъзможно да бъде затворена. С този филм негласното табу „Да не се гаврим над Святостта, над Православието“, ще бъде свалено. След него ще може да се измислят различни лъжливи истории с всеки Светец и с всеки скъп на православните християни сюжет, да го изкривяват, да добавят „черешчици“ и всичко, което по думите на тези дейци влиза в понятието „творческо търсене“.

На 1 август в 19:00 часа местно време ние ще започнем да пишем новата-стара история на Руската Държава, когато зад самите тези традиционни духовно-нравствени ценности, които се декларират навсякъде, но никой не изпълнява, ще се появи същият този народ, който досега си седеше по домовете, мислейки, че тези, които декларират тези ценности, ще ги защитават. Но предполагаемото пускане по кината за държавна сметка на долнопробния продукт  под наименованието „Матилда“, разчетливо десакрализиращ Православието и Светците на Руската Православна църква, показа, че освен ние с вас и крехката, но смела Наталия Поклонская, няма кой да се застъпи за Светците и за точно тези традициони духовно-нравствени ценности. Въпреки че тяхната защита е записана в Стратегията за националната безопасност, подписана от Президента Владимир Путин на 32.12.2015г. като основна задача на държавата в сферата на безопасността“

 

Тъй като не всички читатели на сайта „Сириус“ ще могат да участват в планираните мероприятия, предлагам да се проведе молитвено Бдение в подкрепа на Стоенето за Вярата, Отечеството, Народа и Царя срещу пускането по кината на филма „Матилда“.

 

Цел на Бдението:

-     Да се подкрепи с молитвени усилия Стоенето за Вярата, Отечеството, Народа и Царя против показването на филма „Матилда“;

-     Да се обърнем за покрепа към Възнесените Същества на Светлината;

-     Да се извиси съзнанието на хората.

Много хора от Русия живеят извън страната и биха искали да подкрепят духовния порив на напредничавата част от народа на Русия. Затова определихме часовете на Бдението  като отчетохме това, че хората живеят в различни часови пояси и извън Русия.

 

Дата на Бдението: 1 август 2017 г.

 

Бдението ще започне в 10 ч. сутринта московско време, когато в най-отдалечената точка на Русия ще бъде 19 ч. вечерта.

Бдението ще завърши в 5 ч. сутринта на 2 август, когато в Калифорния, където живеят много читатели на „Сириус“ ще бъде 19 ч.

Ще четем Розарий на Майка на Мария за Русия. Розарият ще се транслира в аудио и видео формати в началото на всеки кръгъл час.

 

Линкът за включване към транслацията е:

http://www.sirius-ru.net/media/bdeniya/rosary_materi_marii_dlya_rossii_23.06.2011_bdenie.htm

 

Ако желаете да се включите към транслацията не само в 19 ч. съгласно часовия пояс, в който живеете, а повече пъти, можете да се включвате в началото на всеки кръгъл час толкова пъти, колкото смятате за възможно.

 

За концентриране на молитвените усилия се предлага преди началото на всяко четене на Розария да се направи следния призив:

 

В името на АЗ СЪМ ТОВА КОЕТО АЗ СЪМ, в името на Всемогъщия Господ Бог аз призовавам Възлюбената Майка Мария, Владика Николай (цар Николай II), святия царски син Алексей (Възлюбеният Ланело – Марк Профет), святата царица Анастасия(Възнесената Владичица Клер – Елизабет Клер Профет), Възнесеният Владика Игор, Възнесеният Владика Николай Рьорих, Сергий Радонежски (Владика Мория), Серафим Саровски (Владика Серапис Бей), всички руски Светци и всички сили на Светлината, които желаят да участват в този Розарий, да усилят неговото действие.

Аз Моля Бог и Възнесените Същества на Светлината да вземат под контрол разпространението на клеветническия филм „Матилда“ и да спрат пускането по кината на този филм със всички законови средства.

Моля да се извиси съзнанието на жителите на Русия до разбирането на Духовния подвиг на император Николай Втори и Неговото семейство и величието на принесената от тях жертва.

Моля да се преобразува кармата от революцията през 1917г., убийството на царското семейство, гражданската война, репресиите, разкулачването, гладоморите, която препятства извисяването на съзнанието на хората, населяващи Русия, до това ниво, когато ще изчезнат всички противоречия на религиозна, имуществена и национална основа и пред погледа на хората ще се открие Светлият Път към Новия Свят.

Аз моля за Чудо, което ще спаси Русия и целия свят.

Лична молитва. (Тук можете да поставите своята лична молба и пожелания)

Моля енергията на моята молитва да бъде умножена по броя на хората, които участват в това Бдение!

Да се изпълни всичко съгласно Божията Свята Воля. Амин.

Татяна Микушина

Светлина и Любов!

 

 

 

 

http://sirius-ru.net/

Редактор на изданието Татяна Мартиненко

Мир, Светлина и Любов!

 

[1] на руски език „Стояние“ – Църковна служба, която се провежда, стоейки на крака. Тълковен речник Т. Ф. Ефремова. 2000 

 

 

 

http://r.sirius-ru.net/2017/2017-08-01.html